idete li vi na plažu ovako stilizovani?

Haljina za plažu nikad nije bila OVAKO ŠIK: Severina hipnotisala Španiju u crvenom izdanju od milion dolara

2

Ni obično morsko izdanje Severine Kojić ne može da ostane neprimećeno, pa je tako čitava Ibica gledala u lepu pevačicu

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna Splićanka, pevačica Severina spakovala je kofere i otputovala na odmor u prelepu i vatrenu Španiju. Letnje putovanje započela je boravkom na Formenteri, odakle se javila fotografijom, da bi nastavila do Ibice.

 

Dobro je poznato da ova popularna party ostrva u Balearskom arhipelagu nude fenomenalnu zabavu, pa je i pevačica rešila da se opusti.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Ovog puta prisustvovala je jednoj dnevnoj žurki, gde je bila stilizovana tako kao da je pošla u večernji izlazak! To i ne čudi, jer svako njeno modno izdanje primi pregršt pohvala.

 

Seve je nosila dugu, crvenu pletenu haljinu s otvorenim leđima i s potpisom švajcarskog brenda Jalize Couture. Atraktivan model potpuno je izgledao hipnotišuće na lepoj pevačici, a čini se da čak ni njena izdanja za plažu do sad nisu bila ovako šik.

 

Ispod ove haljine, koja je deo kolekcija za plažu ovog brenda, nosila je crni kupaći kostim. Tu su i neizostavni detalji koji upotpunjuju look, poput naočara, šešira, japanki... Severina, inače, ima modni trik za plažu, koji svako može iskopirati kako bi delovao mršavije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

makonda-tracker