kao supermodel!

Samo za one sa UROĐENIM SEKSEPILOM: Severinini letnji kompleti koji podižu temperaturu bar za 10 stepeni

1

Fotografije lepe Splićanke Severine Vučković sve češće podsećaju na stranice prestižnih modnih magazina, a kako i ne bi kada popularna pevačica očito prati najnovije trendove ― i ima telo i samopouzdanje da ih iznese

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Severina uživala je ovog leta kako u čarima Jadrana, tako i na dalekim Maldivima. Obično smo se bavili njenim izdanjima za plažu ― a Seve nas je i te kako oduševljavala svojim odabirima kupaćih kostima, kao i njenim večernjim kombinacijama, ali i ležerni stil za svaki dan nosila je maestralno!


Severina je, u skladu sa svojim statusom žene koja ne propušta najnovije trendove, tako u periodu za nama nosila efektne kratke komplete, a modni stručnjaci savetovali su nas jasno i glasno: zbogom kombinezonima, dobro došli setovi! U moru pevačicinih upečatljivih odevnih kombinacija, mi smo posebno izdvojili dve.

 

U prvoj je Severina pozirala na jahti, a u pitanju je spoj lagane bluze i mini-suknje. Oba komada su lepršava i napravljena od laganog materijala koji omogućava koži da diše i sjajan su izbor i za plažu i za večernji izlazak na piće tokom letovanja, a pevačica je ovaj komplet ponela s očaravajućim slamnatim šeširom šireg oboda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Ako nas pitate, još je efektnija kombinacija dubokog šortsa i kratkog topa bez rukava, a Severina se opredelila za crvenu boju ukrašenu belim vezom u etno stilu. Da bude još interesantnije, pevačica je ponela ovaj dvodelni set s plavom ručnom tašnicom, najverovatnije za izlazak na ručak pored mora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Tako se to radi!

 

 

makonda-tracker