polako postaje prava modna ikona

Demonstrirala uz koji detalj se NAJBOLJE nosi ŽUTO: Severinin diskretni modni trik kojim je CELOG LETA postizala EFEKAT

0

Ove sezone definitivno je hit žuta boja, a to Severina Kojić jako dobro zna! Lepa pevačica, štaviše, ima svoj trik za uvek uspešno kombinovanje ove prelepe i vedre nijanse.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Boja sunca nikad nije bila ovako in! Da, žuta boja je ultimativno trendi kad je u pitanju paleta boja koja će biti obavezna u garderoberima dama od stila.

Za početak, dovoljno je reći  da je američka kompanija Pantone, vodeći svetski autoritet kada je reč o bojama, najavila je da će glavne boje 2021. godine biti žuta i siva. Siva je kraljica neutralnih nijansi, ali za ovo leto bolji izbor je jarka nijansa omiljene žute.

 

Bilo da žutu boju nosite kroz neki statement komad odeće, kao što je, na primer, haljina, ili putem obuće, ili čak i kao aksesoar, nećete pogrešiti. Pevačica Severina Kojić zna da je žuta must kada je moda u pitanju, pa je ovog leta ponela nekoliko stajlinga u kojima je dominirala ova jarka nijansa. 

 

I da, sijala je punim sjajem!

 

Severina je uvek perfektno stilizovana, bilo da je krenula na plažu, u restoran ili na neku gala proslavu, pa i ne čudi što u Hrvatskoj i šire važi za jednu od najbolje odevenih dama.

 

Poslednji stajlling u nizu bio je morski. Seve je boravila na Ibici, gde je pozirala u prelepoj haljini žute boje koja pomalo vuče i na zlatnu. U pitanju je lagana letnja haljina, sa tankim rukavima koji padaju ispod ramena. Dekolte je suptilno naglašen, a dok je prednji deo dužine do kolena, zadnji deo je nešto duži. Severina je ovaj morski stajling upotpunila belim japankama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ipak, to nije jedina kombinacija žute haljine i bele obuće. Pre par meseci je Seve ponela model srpske dizajnerke Bojane Ugrešić. Haljina je u svom donjem delu plisirana, ima visoki prorez i vrlo efektne detalje u vidu dugmadi. Iako bi neko pomislio da bi Seve uklopila ovaj model sa cipelama ili sandalama sa visokom potpeticom, ona je ponela bele patike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Dakle, jedan modni trik Severina celog leta zapravo obožava: kombinaciju žute boje s belim detaljima.

 

U ovim slučajevima to je bila bela obuća, bilo da su to patike ili japanke, ali to nije bilo sve.

 

Ovog juna je u Zagrebu, na ručku sa svojim prijateljicama, Severina ponela žuti komplet: sako i suknju, uz koje je uklopila žuti kaišić, ali i, jasno, belu majicu, kao i bele sandale s visokim potpeticama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pre nekoliko dana je pozirala u uskoj, elegantnoj haljini žute boje, a mada ne možemo da vidimo obuću, pretpostavićemo da je opet obula bele sandale. Ipak, ono što je vidljivo jeste bela kragna...

 

Bilo da je obuća, detalj ili aksesoar, Severina ostaje verna proverenoj kombinaciji žute i bele!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

makonda-tracker