otvoreno

Uvek se drži pravila – MANJE JE VIŠE! Tajna lepote zbog koje Katarina Radivojević i danas izgleda kao Zona Zamfirova

0

Jedna od najlepših Srpkinja koje su stale ispred kamera ne krije na koji način održava mladolik izgled

Katarina Radivojević kao da je zamrznuta u vremenu - godine prolaze, a ona je jednako prelepa i mladolika
Katarina Radivojević kao da je zamrznuta u vremenu - godine prolaze, a ona je jednako prelepa i mladolikafoto: Radule Perisic/ATAImag

Glumica Katarina Radivojević (44) od početka karijere spada u najlepše domaće glumice, a mnogi je se sećaju kao ljupke devojčice u seriji "Policajac sa Brda".


Međutim, ipak je svima prva asocijacija na Katarinu Radivojević trenutak kada je u filmu "Zona Zamfirova" Zdravka Šotre ušla u kadar kao odrasla Zone dok se "primenjuva" i ogleda se uživajući u svojoj lepoti.


Prošlo je do tada više od dve decenije, a Katarina je igrala u brojnim uspešnim projektima i ostavila veliki trag u domaćoj kinematografiji, poslednjih godina u seriji "Ubice mog oca" i filmu "Nečista krv: Greh predaka", oduševljavajući i glumačkim talentom i retkom lepotom.

Kako Katarina Radivojević održava mladolik izgled?


Kako je pre dve godine ispričala u emisiji "Generalka", ona koristi tretmane botoksom, o čemu otvoreno govori, ali naglašava da u tome ne preteruje.

 

Katarina Radivojević važi za jednu od najlepših Srpkinja na javnoj sceni
Katarina Radivojević važi za jednu od najlepših Srpkinja na javnoj scenifoto: Zorana Jevtić

Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje – bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška – istakla je tada glumica i objasnila da to čini samo ako u tom trenutku ništa ne snima,kao i da ima veliko poverenje u doktora kod kog ide na tretmane.


On je veliki esteta i veliki profesionalac, i ume to da uradi na pravi način – kaže Katarina.


Ona, međutim, nikada nije imala radikalne izmene na licu, pa nije uvećavala usne, jagodice ili vilicu – sve to podarila joj je priroda.

1 / 7 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. I to mi je u redu, ako im to pomogne da dobiju samopouzdanje – rekla je glumica.


Ona objašnjava i da strepi od velikih promena na licu, jer joj je ono izuzetno značajno za njen posao.

 


Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda – kaže Katarina.

 

BONUS VIDEO

Rezultati podizanja obrva botoksom

 

makonda-tracker