ne deluje teško

Poseban napitak BEZ GLADOVANJA i raznovrsna ishrana: Ovo je tajna sjajne kože i savršenog stasa Katarine Radivojević

0

Katarina Radivojević žena je za koju je vreme stalo, a ona je jednom prilikom istakla da joj održavanju figure i zdravlja pomaže sledeći program

glumica katarina radivojević
glumica katarina radivojevićfoto: Damir Dervišagić

Srpska glumica Katarina Radivojević, koju smo zavoleli još od njenih glumačkih početaka u seriji "Policajac sa Petlovog brda", verovatno će zauvek ipak biti upamćena kao – lepa Zona Zamfirova iz istoimenog filma Zdravka Šotre.


Glumica je oduvek poznata po retkoj i prirodnoj lepoti, koja je njen zaštitni znak i nakon višedecenijske karijere.


Ipak, to nije slučajno – Katarina Radivojević pazi na svoje zdravlje koliko i na izgled, a to se vidi na njenoj besprekornoj koži i figuri.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Kako je jednom prilikom pričala, prenosi story.hr, primetila je da joj smeta gluten, pa daje sve od sebe da on ne bude deo njene ishrane, a izbacila je i testeninu. Ukoliko je jede, bira pirinčanu ili kukuruznu, a kad god je u prilici izbegava mleko i mlečne proizvode, sa izuzetkom surutke.


Uz kvalitetnu ishranu, Katarina je posvećena i vežbanju, a jednom prilikom je ispričala da primenjuje i detoks tretmane.

 

  • Detoks plan Katarine Radivojević


Prema pisanju pomenutog portala, ona ujutro tokom sedam dana na prazan stomak pije po 200 ml soka od limuna, pomorandže i grejpfruta koji se u blenderu pomeša sa 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja. Tome se omže dodati i malo đumbira, a kasnije u toku dana popije pola litra čaja za detoksikaciju, tvrdi story.hr.

 

glumica katarina radivojević
glumica katarina radivojevićfoto: Mondo/Stefan Stojanović

Nakon završenog tretmana osećam se bolje, a ten mi blista. Koža puno govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo – istakla je jednom prilikom glumica.


Ipak, važno je napomenuti da tokom ovog programa ona jede sasvim normalno, s tim što izbegava teške obroke.


Jelovnik Katarine Radivojević

 

  • Doručak: mlada limunada, sezonsko voće, musli ili ovsena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom (uz dodatak granole, semenki lana, suvog voća, kakao praha...), kafa
  • Ručak: kukuruzna ili pirinčana testenina, često kinoa ili pirinač s mesom ili povrćem
  • Večera: piletina i salata ili bifter, domaća jela poput đuveča... Uglavnom večera najkasnije do 19 časova
  • U slučaju iznenadne gladi: bademi, lešnici, keks, crna čokolada...

 

 

makonda-tracker