nokti 2023.

Bilo da volite kratke ili duge nokte, glam ili jednostavno: 5 MANIKIR trendova uz koje ćete biti primećeni čitave jeseni

0

Trendovi za svet noktiju na jesen 2023. odgovaraće svačijem ukusu.

kakvi nokti se nose ove jeseni 2023. godine?
kakvi nokti se nose ove jeseni 2023. godine?foto: MorphoBio/Shutterstock

Ako volite da redovno radite manikir i menjate boju i oblik noktiju, sigurno vas zanima koji su trendovi aktuelni ove jeseni 2023. godine.

 

Jedan od najrelevantnijih "umetnika za nokte" definitivno je Tom Bečik, čovek kome brigu o svojim šakama poveravaju najveće svetske dive, poput Dženifer Lopez Selene Gomez.

 

On na njihovim noktima neretko izvodi magiju, u zavisnosti od prilike i njihovih želja, a tu je i za najvažnije dane u njihovim životima, recimo, kada se Džej Lo udavala za Bena Afleka.

 

Džej Lo, konkretno, barem jednom sedmično radi nokte kod Toma, a zna se da ona uvek isprati sve svetske trendove, pa tako i u svetu manikira.

 

 

Ako pitate Toma šta je će biti in ove jeseni, sigurno će vam reći da definitivno ima prostora za svačiji ukus da se poklopi s nekim od trendova, a evo šta se može naći među njegovim novim "radovima":

 

  • Višnja-moka

 

Džej Lo je ovih dana imala perfektan manikir koji mogu imati i devojke od 18 i žene sa 88 godina. Kombinacija nijanse višnje i moka kafe, uz kratke, uredne, negovane nokte, definitivno jesu izbor koji je trendi i ove jeseni, ali i bilo koje sezone.

 

  • Metalik glam

 

 

Nokti Selene Gomez definitivno su toliko šljašteći i sjajni da su najbolji izbor za scenu ili neki crveni tepih, ali ko je dovoljno hrabar može da ih iznese i u nekim "običnijim" prilikama! Ako volite ekstravagantno, metaliksrebrna boja i sjaj su odličan izbor.

 

  • Siva

 

Siva je jedna od it boja jeseni, a Džej Lo ju je iznela s dugačkim noktima. I jednostavna, i otmena, a odlično se kombinuje i sa crnom, i sa belom, i sa ružičastom i žutom bojom...

 

  • Klasični frenč

 

Nikola Pelc, snaha Dejvida i Viktorije Bekam, više voli klasiku, pa je birala beli frenč za svoje nokte. U pitanju je bezvremenski trend koji je uvek aktuelan i prigodan.

  • Nude, nude, nude

 

Boja kože, svetloroze, kajsijaste i breskva nijanse uvek su trendi, a duži nokti u glossy nude varijanti prelepi su, otmeni i uz sve se slažu. Neutralna boja koja se diskretno sjaji lako će se uklopiti uz svaki vaš stajling!

 

 

Bonus video

Nokti Hejli Biber

 

makonda-tracker