umetnost

Ovakav manikir do sada niste videli: Nokti Selene Gomez su pravo REMEK-DELO

0

Mnogim damama nokti su veoma važan segment kada žele da izgledaju lepo, ali ovakav manikir je toliko lep i neobičan da komotno može da bude izložen u nekom muzeju.

 

Selena Gomez
Selena Gomezfoto: INSTAGRAM / Planet / Profimedia

Selena Gomez važi za jednu od selebriti devojaka koje su jednostavno uvek u centru pažnje, a poslednji put je to bilo pre nekoliko dana.

 

Tada je tokom jednog tutorijala o šminkanju i o negi kože tema neplanirano otišla pravcu lekova koje Selena zbog lupusa mora da pije do kraja života.

 

Njenim pratiocima zapalo je za oko to što joj se ruke tresu, naročito u trenutku dok je sipala miceralnu vodu.

 

- Tresem se zbog lekova za lupus –  rekla je tada fanovima Selena

 

Zbog svoje bolesti, Selena mora celog života da pije lekove, a od tada je otkrila i da pati bipolarnog poremećaja. Kako je istakla, najlošije se oseća na muzičkim turnejama, kada je usredsređena na posao i provodi mnogo vremena sama.

 

 

No, uprkos svemu tome, Selena Gomez je oduvek važila za damu od stila. Njena garberoba, njene odevne kombinacije, šminka, obuća i nakit su redovna tema modnih magazina u celom svetu. I to je potpuno opravdano, pošto Selena nikad do sada nije razočarala na tom polju.

 

 

Ovoga puta je oduševila nečim što često zna da padne u drugi plan kad se priča o modi, a to su nokti. Selenin manikir je podigao dosta prašine zadnjih dana, naravno u pozitivnom smislu. U komentarima na društvenim mrežama i u stranim medijima, ovaj, slobodno možemo reći - dizajn, opisiju kao pravo umetničko delo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Ima onih koji u komentarima navode da ovaj cvetno - prolećni motiv na njenim noktima može komotno da nađe mesto u nekom muzeju. Uz takve, mogu se naći i brojni pohvalni komentari za ideje koje ima ovaj umtenik.

 

 

makonda-tracker