SUPER TRIK

Kako da vam nokti budu jaki, dugi i da ne pucaju? Savet Slavice Rokvić može svako da primeni, a ne košta skoro NIŠTA

0

Lepi i negovani nokti su san svake žene, a evo šta vam može pomoći u njihovoj nezi 

Slavica Rokvić podelila trik za jake nokte
Slavica Rokvić podelila trik za jake nokte foto: Instagram / slavicarokvić

Supruga našeg poznatog pevača Marinka Rokvića, Slavica Rokvić pre nekoliko godina je odlučila da promeni svoj životni stil. Ona je tada kupila kuću sa dvorištem na Banovom brdu koju je sredila baš po svom ukusu.

 

Osim što je kuća prostrana ono što se Slavici najviše dopalo, jeste mogućnost da zasadi baštu, u kojoj gaji povrće i voće, ako i lekovite biljke od kojih sama može da pripremi maske za negu lica i tela.

 

Slavica je u više navrata na svom Instagramu delila savete za zdravlje, ali i prirodnu negu tela preparatima koje sama priprema. 

 

 

- Ne, nije reklama za nadogradnju, već savet kako i na prirodan način nokti mogu da izgledaju pristojno. Danas se brzo živi, svesna sam toga i da je lakše otići u salon i nadograditi nokte. I ja sam to radila do pre pet godina. Ruke uvek uredne, lepe i stvarno nemam ništa protiv toga.

 

Kako je objasnila i ona je često išla na manikir, a onda je odlučila da sama bude svoj majstor, a prethodno je morala da ojača nokte tako da joj nikakvo drugo sredstvo ne treba.

 

 

- Moj izbor je lakiranje još kada bih mogla da nađem prirodni lak ili još bolje sama da ga napravim bio bi pun pogodak. Imala sam veoma loš kvalitet noktiju dok nisam počela da ih potapan u toplo maslinovo ulje i da ih masiram posle svakog skidanja laka sa noktiju.

 

Ovaj trik Slavici je pomogao da ojača nokatnu ploču i učini da joj nokti budu dugi, zdravi i da se ne lome. 

 

Ovako Slavica Rokvić neguje nokte bez hemikalija
Ovako Slavica Rokvić neguje nokte bez hemikalijafoto: Instagram / slavicarokvic

 

- S vremena na vreme, masiram limunovim sokom, a najbolje sredstvo za jake nokte ubedljivo je svež sok crnog luka - rekla je Slavica, pa je dodala:

 

- Mnogi će se namrštiti na ovaj moj recept, ali verujte da je fantastičan. Izrendajte luk i procedite ga kroz cediljku i utrljajte u nokte. Držite tako neko vreme pa isperite. Posle toga limunovim sokom masirajte nokte. Nokti se više ne listaju, postaju čvrsti.

 

Bonus video:

 

Koju pesmu najviše voli Nikola Rokvić? 

 

 

 

 

makonda-tracker