veoma je delotvorno

Evo kako da izgledate 10 GODINA MLAĐE: Rutina Kejt Midlton koja briše godine s lica

0

Kejt Midlton ima apslolutno čistu kožu, a za to nisu zalužni nikakvi specijalni tretmani, več način na koji se hrani, otkrivaju stručnjaci

foto: EPA/ TOLGA AKMEN
foto: EPA/ TOLGA AKMEN

Iako je zagazila u četrdesete Kejt Midlton ima lepu i zdravu kožu. Uprkos tome što u svom domu može da ima šta god poželi, pa tako i negu kože o kakvoj mnoge žene sanjaju, Kejt ne koristi ništa od tih privilegija.

 

Naime, kometičarka koja je zadužena za negu kože članova kraljevske porodice Daun Atevel ispričala je šta je zapravo to što vojvotkinja radi, pa ima čistu, blistavu i zategnutu kožu.

 

 

- Vojvotkinja od Kembridža uvek izgleda savršeno uprkos činjenici da je majka troje dece i da ima mnoge obaveze u kraljevskoj palati.

 

Ona je naglasila da važnu ulogu sigurno igraju i geni, ali i da ona veoma vodi računa o nezi kože. Njen ormar je pun preparata i drugih kozmetičkih proizvoda koji joj pomažu da se izbori sa znacima starenja.

 

Ona kaže da Kejt obožava zdravo jutarnje piće u obliku smutija, koji se pravi od kombinacije više vrsta povrća.

 

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Za one koji žele "zdravu, blistavu kožu", Daun je preporučila konzumaciju tri vrste povrća.

 

Prvo na spisku je kelj, koji je ona nazvala jednom od najsnažnijih biljaka, jer ima visok sadržaj antioksidansa i odličnan je izvor nekoliko ključnih hranljivih materija, a sadrži i veliku količinu vitamine A, C i K.

 

Sledeći je paradajz, koji ne samo da ima malo kalorija zbog čega je odličan za tanak struk, već i zbog likopena koji je glavni za sjajnu i blistavu kožu.

- Štaviše, sok od paradajza takođe može da smanji upalu koja nastaje usled vežbanjem, što je odlično za Kejt - kaže ona.

 

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

I na posletku, ona je preporučila dodavanje celera u jutarnji smuti. Celer je dobrim delom sačinjen od vode, a sadrži i vitamine A, C i K i može da smanji upale u telu.

 

Iako vojvotkinja veoma vodi računa i o tome šta jede, za njen blistav ten zaslužan je ovaj detoks koji pije ujutru i stalna rutina i nega kože koju vojvotkinja nikada ne zanemaruje.

 

- U poslednje vreme njena koža izgleda zategnutije, a primetno je i da je kožu zategla gotovo do perfekcije - otkriva Daun.

 

 

makonda-tracker