jesen sa stilom

Za "old money" stil nije potrebno puno novca – uz ova 3 trika kombinujte komad koji je hit jeseni & sigurno ga već imate

0

Za dobar jesenji stil potrebno je samo malo kreativnosti.

Tamara Kalinić obožava oversize sakoe
Tamara Kalinić obožava oversize sakoefoto: tamara/instagram

Ove jeseni modni svet se vraća u prošlost, a jedan od ključnih komada koji će dominirati narednih meseci jeste vintidž sako sa potpisom "old money".

 

I ne, ne morate trošiti čitavo bogatstvo na nove komade –  ovaj hit najverovatnije ćete pronaći u starom garderoberu svog dede ili tate.

 

Reč je o oversajz braon sakou zemljane boje, napravljenom od materijala nalik somotu ili plišu.

 

Ovaj model nosi sa sobom neodoljiv šarm prošlih decenija i pruža pravi utisak tihog luksuza. Bogata tekstura i opušteni kroj donose sofisticiranost koja je uvek u trendu, a istovremeno se uklapaju u savremene stilove.

 

Za izgled koji odiše više mladalačkim duhom, ovaj sako možete zameniti isto tako sjajnom oversajz vintidž kožnom jaknom.

 

U nastavku teksta, predstavljamo 3 načina za kombinovanje ovog ultimativnog jesenjeg komada koji svaka it devojka treba da poseduje.

 

1. "Old money, indeed" 

 

Za sofisticiran, a opet ležeran izgled, kombinujte svoj vintidž sako sa dubokim pantalonama u nijansi kapućina. Dodajte braon tašnu koja se usklađuje sa zemljanim tonovima sakoa i espadrilama u sličnoj nijansi, što će dodatno naglasiti teksturu i boju vašeg sakoa. Ispod sakoa obucite jednostavnu košulju u nenametljivoj, ali efektnoj boji poput nebo-plave, koja će razbiti monotoniju i dodati osvežavajući ton celokupnom izgledu. Završite look sa aviator naočarama četvrtastog oblika za moderan i sofisticiran dodir.

 

 

2. Midi-suknja za nepogrešiv efekat ženstvenosti

 

Za elegantan i ženstven izgled, upotrebite vintidž sako/jaknu u kombinaciji sa jednobojnom midi suknjom i basic majicom. Izaberite niske potpetice koje će dodati šik notu i učiniti izgled savršeno uravnoteženim. Svi komadi mogu biti u različitim bojama, ali se preporučuje paleta tonova inspirisanih prirodom – zemljani, umirujući tonovi koji će se lepo uskladiti sa sako. Ova kombinacija pruža sofisticiran izgled koji je savršen za dan u kancelariji ili večernji izlazak.

 

 

3. I opušteno i formalno

 

Za savršen spoj ležernog i formalnog, kombinujte vintidž sako sa zvonastim farmerkama i klasičnom belom košuljom. Ovaj clean girl izgled idealan je za sve prilike – od posla do opuštenih izlazaka sa prijateljicama. Ova kombinacija donosi sofisticiranost i komfor, pružajući vam fleksibilnost da se prilagodite različitim situacijama i postignete besprekornu ravnotežu između formalnog i opuštenog stila.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker