jesen sa stilom

3 modela čizmica će dominirati ulicama evropskih gradova ove jeseni – uz malo para budite šik poput Maše Memedović!

0

Jesen je pred vratima, a s njom stižu i novi modni trendovi u svetu obuće.

Maša Memedović zna kako se obući trendi i udobno
Maša Memedović zna kako se obući trendi i udobnofoto: Instagram / masamemedovic/

Ove sezone, tri modela čizmica će dominirati ulicama, a svaki od njih unosi svoj specifičan stil i lako se uklapa u različite outfite.

 

Bilo da preferirate boho vibru, urbano šik ili jednostavnu eleganciju, ove čizmice će vam omogućiti da ostanete u trendu dok koračate kroz jesenje dane.

 

Uz pomoć par trikova, kombinujte ova tri modela i izgledajte baš poput vaših omijenih influenserki!

 

1. Kaubojske čizmice

 

Kaubojske čizmice ove jeseni vraćaju se na velika vrata, donoseći sa sobom dašak zapadne estetike. Ove čizmice su idealne za kombinovanje sa lepršavim haljinicama i suknjicama, stvarajući opušten i trendi izgled.

 

Bilo da ih nosite na muzički festival, gradski šoping ili opuštenu kafu sa prijateljicama, kaubojske čizmice su pravi modni pogodak. Igrajte se teksturama i uzorcima, birajući modele u bogatim zemljanim tonovima, ukrašene resama ili metalnim detaljima za dodatni efekat.

 

2. Džombaste tomboy čizmice do gležnja

 

Za one koje preferiraju urbani, malo grublji izgled, džombaste tomboy čizmice do gležnja su must-have komad ove sezone. Inspirisane vojničkim čizmama, ove čizmice se lako uklapaju u ležerne outfite i daju im cool, nonšalantan izgled.

 

Kombinujte ih sa skinny farmerkama, oversize džemperima ili kratkim suknjama za efektan kontrast između ženstvenosti i edgy stila. Savršene su za svakodnevne šetnje po gradu, ali i za večernje izlaske kada želite da svom stajlingu dodate malo stava.

 

3. Klasične čizmice ispod kolena na nisku potpeticu

 

Za ljubiteljke elegantnijeg i sofisticiranijeg stila, klasične čizmice ispod kolena na nisku potpeticu su pravi izbor. Ove čizmice odišu suptilnom elegancijom i jednostavnošću, a savršeno se uklapaju u poslovne outfite, kao i u dnevne varijante sa midi suknjama ili skinny pantalonama.

 

Njihova svestranost i udobnost čine ih idealnim za sve prilike, dok niska potpetica omogućava celodnevno nošenje bez kompromisa na stilu. Ove čizmice su apsolutni klasik koji nikada ne izlazi iz mode, a ove jeseni su must-have za svaku modnu entuzijastkinju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

 

 

makonda-tracker