kao salivena

Haljina Jelisavete Orašanin koja izdužuje noge & sakriva viškove vredi 1.170 dolara – i stoji joj kao salivena!

0

Jelisaveta Orašanin još jednom je dokazala da njen osećaj za modu ne poznaje greške.

Jelisaveta je uvek obučena besprekorno
Jelisaveta je uvek obučena besprekornofoto: M.M./ATAImages

Osim po svom glumačkom talentu, Jelisaveta Orašanin poznata je i kao jedna od najbolje stilizovanih žena na domaćoj javnoj sceni.

 

Lepa supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića na svom Instagram profilu redovno postavlja fotke svojih autfita i pravi je modni uzor mnogim damama.

 

Svojim najnovijim izdanjem Jelisaveta je ponovo uspela da zablista, i to u haljini koja na jednostavan način pruža efekat sofisticiranog seksepila.

 

Mini haljina u nežnoj bebiroze boji osvaja na prvi pogled. Savršeno se uklopila u njen elegantan izgled, a suptilno sečeni gornji deo otkriva ramena na ženstven način, čineći je još privlačnijom.

 

Nabori na struku dodaju sofisticiranost i prikrivaju eventualne nedostatke, stvarajući savršenu optičku iluziju figure peščanog sata. Dužina haljine dodatno izdužuje noge, naglašavajući Jelisavetine već predivne manekenske proporcije.


Kao šlag na tortu, ovaj autfit Jelisaveta je upotpunila malom Šanel torbicom u sivkastoj boji, koja je vredna vrtoglavih 2700 dolara. Ovaj detalj nije samo dodatak, već pravi statement komad, koji je uparila sa elegantnim nakitom.

 

Visoka fensi punđa daje finalni pečat ovom savršenom look-u, čineći da Jelisaveta blista u punom sjaju.

 

Glumičina haljina sa potpisom sve popularnijeg modnog brenda Magda Butrym košta 1,170 dolara, ali se u fast fashion radnjama slični modeli mogu pronaći već za 1,170 dinara.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker