trendovi za proleće 2024.

Investirajte u jedan i nosićete ga svake godine: 5 komada odeće bez kojih nemojte započinjati proleće 2024.

0

Prolećni stajlinzi redovno se baziraju na slojevitom načinu odevanja, a ako ste u poslednje vreme "bacili oko" na novitete na Instagramu, već sad je sasvim jasno koji će komadi biti hit ove sezone

Šta će se nositi na proleće 2024?
Šta će se nositi na proleće 2024?foto: photo-lime/Shutterstock

Prelazno razdoblje je uvek nepredvidivo, ali ako se na vreme opskrbite ključnim komadima za proleće, nećete se nikad naći u situaciji da ujutro stojite pred ogledalom i dvoumite se oko toga šta da obučete.

 

"Obični" komadi poput dobrog mantila, pantalona koje dobro pristaju, šik oversized džempera, bele košulje, trendi patika ili mokasina uvek su u trendu i nikad neće izaći iz mode, stoga ih slobodno kombinujte i ovog proleća.

 

Uprkos aktuelnim trendovima, ono što uvek prolazi su modni klasici.

 

Tokom prelaznog razdoblja naglasak je na slojevitosti, a u ove komade treba investirati ovog proleća.

 

Dobar mantil 

 

 

Iako je proleće prepuno sunčanih dana, svi znamo da donosi i neočekivani pljusak. Mantil je stoga bezvremenski komad koji se sjajno nosi s temperaturnim promenama. Odlučite se za laganije predimenzionirane krojeve koji jednako dobro izgledaju i u kombinaciji s midi-haljinom, ali i s farmericama ili majicama.

 

Košulja

 

Bela košulja nikad ne izlazi iz mode
Bela košulja nikad ne izlazi iz modefoto: Look Studio/Shutterstock

Prikupiti dobru kolekciju košulja uvijek je odlična ideja jer su mogućnosti stilizovanja beskrajne, bilo da su ležerno uvučene u pantalone ili slojevito ponete preko majice bez rukava ili haljine... Uglavnom, dobro će vam doći tokom svake sezone. Odaberite svetloplavu ili belu varijantu jer ćete je nositi još jako dugo.

 

Bele pantalone

 

Da, pantalone su must have, ali ovoga projeća svakako nabavite i varijante svetlijih nijansi, uključujući belu, svetlosivu i bež. Pripazite da se radi o varijantama širih nogavica i visokog struka.

 

Šik kompleti

 

Šik kompleti najlakši su način da izgledate doterano, a ove sezone bogata je ponuda takvih ojevnih kombinacija u kojima se možete uputiti na posao ili u večernji izlazak. Dodajte samo sandale ili patike, omiljene sunčane naočare i spremni ste za osvajanje ulica.

 

Slip suknje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

 

Ako još uvek niste investirali u slip suknju, pravo je vreme. Ovaj šik model može se koristiti za kreiranje bezbrojnih kombinacija. Kombinujte ga s džemperom i baletankama za dnevni look ili s blejzerom i štiklama za noć. Mogućnosti su beskrajne, piše tportal.hr.

 

Bonus video

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji 

 

makonda-tracker