uvek otmena

NEMA BOLJEG zimskog stajlinga! Amal Kluni zna supertrendi način da nosite crno-beli look

0

Lepa advokatica Aman Kluni blistala je u večernjem izlasku u Londonu.

Amal Kluni uvek je dobro stilizovana
Amal Kluni uvek je dobro stilizovanafoto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Supruga slavnog holivudskog glumca Džordža Klunija, advokatica Amal Alamudin Kluni, jedna je od modnih ikona u svetu poznatih.

 

Amal Kluni je advokat po struci, specijalizovana je za ljudska prava, ima libansko-britansko poreklo, a uz svoje odevne kombinacije uvek je na vrhu lista najbolje obučenih osoba!

 

Bilo da je elegantno obučena za crveni tepih i glamurozne proslave sa suprugom ili ležerno, za šetnju, ona u svakoj prilici ima efektnu i upečatljivu modnu formulu.

 

Ovog puta, lepa Amal je ponela kontrastni stajling koji je ponovo pokazao na koji način lepa advokatica kombinuje odevne komade i stilove.

 

Naime, za noćni izlazak u Londonu, Amal je birala zimski autfit u kom je "suprotstavila" crno i belo; ona je ponela mini-haljinu bele boje, uz koju je ukombinovala lakirane crne čizme s uzrokom krokodila.

 

 

Preko je ponela teddy kaput bele boje, a da razbije monotoniju crno-belog, birala je aksesoar u vidu lakirane torbice u tamnocrvenoj boji, čime je upotpunila ovaj look

 

Izgledala je neverovatno šik, a posebno dobar spoj jesu visoke čizme i mini-haljine, daju dodatni efekat elegancije i uvek su trendi.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

 

makonda-tracker