tako trendi

Ni u decembru se ne odriče omiljene LETNJE OBUĆE: Marina Mirković NEOBIČNIM STAJLINGOM oduševila Beograd

0

Pomalo neobičan, više letnji nego zimski stajling naše glumice oduševio je trendseterke 

MARINA MIRKOVIĆ STAJLINGOM IZNENADILA BEOGRAD
MARINA MIRKOVIĆ STAJLINGOM IZNENADILA BEOGRAD foto: Instagram / marinacosic

Glumica Marina Mirković večeras se pojavila na jednom prestoničkom, modnom događaju i čini se da je svojim neobičnim stajlingom uspela da privuče pažnju svih prisutnih.

 

Lepa glumica je ponela omiljene letnje cipele mnogih dama, crne mokasine, koje je uparila sa belim čarapama i tako pokazala da i te kako prati modne trendove. 

 

Ovako kombinovanje cipela i čarapa bilo je apsolutni hit sezone koja je za nama, a čini se da Marini teško pada da se odvoji od ovih preudobnih cipela, pa je odlučila da iskoristi relativno tople decemabarske dane da još koji put ponese svoje crne, kožne mokasine.

 

 

Uz njih savršeno je uklopila crnu mini haljinu koja je otkrivala njene noge i činila da izgleda sjajno. Ona je preko haljine nosila dugački sako koji se sužavao u struku, a koji je učinio da izgleda elegantno. 

 

Velika crna torba poznatog svetskog brenda upotpunila je ovu, pomalo neobičnu kombinaciju i učinila je da Marina izgleda savršeno.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Da podsetimo, lepa glumica se udala krajem aprila 2022. godine i od tada nismo često imali priliku da je vidimo u javnosti. Par je tada napravio intimnu ceremoniju, a Marina nije ni znala da je išla na svoje venčanje, kako je i sama napisala, već se i verila i udala i istom danu.

 

 

 

makonda-tracker