da li vam se dopadaju?

Većina ih NIKAD ne bi obula! Džulija Roberts ima perfektne elegantne cipele za zimu 2023, ali — ISUVIŠE RISKANTNE

0

Džulija Roberts + Guči = kombinacija i spoj koji ne može omanuti!

Džulija Roberts
Džulija Robertsfoto: Andrew Sims / News Licensing / Profimedia

Slavna glumica Džulija Roberts predstavila je novi film „Leave The World Behind“ u Londonu, a s obzirom na to da nikada ne greši kada je u pitanju moda — i ovog puta nam je donela novitete o kojima će se pričati!

 

Hladno vreme u Londonu nije smetalo prelepoj glumici koju znamo i kao Erin Brokovič Zgodnu ženu, pa je ponela autfit koji potpisuje modna kuća Guči i definitivno bi mogao da se nosi i na jesen i na proleće i na leto!

 

Zapravo, stajling pripada kolekciji za proleće/leto 2024, koju je modna kuća Guči predstavila na Nedelji mode u Milanu u septembru.

Dominantna je divna, puderasta nijansa roze boje, koju holivudske glumice obožavaju ove sezone (pa i, recimo, Eva Longorija).

 

Nežan komplet, sačinjen od sakoa i mini-suknje, divno je stajao 56-godišnjoj glumici, a uz njega se savršeno slagala Chopard ogrlica, premda su najkomentarisanije bile upravo njene cipele!

Glumica je, uz pomoć svoje stilistkinje Elizabet Stjuart, birala srebrne salonke potpuno prekrivene resama — toliko da se štikla na prvi pogled ni ne vidi!

 

Džulija Roberts u Guči izdanju u Londonu
Džulija Roberts u Guči izdanju u Londonufoto: Andrew Sims / News Licensing / Profimedia

Štras, šljokice i sjaj asocijacija su na Novu godinu praznike, pa je sva prilika da je Džulija "ubola" pravi trend, premda ovaj riskantan model nije za svakog, ali sigurno je da će kombinaciju definitivno podići na viši nivo i dati potreban glamur.

 

Riskantne cipele Džulije Roberts
Riskantne cipele Džulije Robertsfoto: Andrew Sims / News Licensing / Profimedia

Bonus video

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow

 

makonda-tracker