tako otmeno

Ako vam se ne nose štikle, one su najbolja zamena: Cipele kraljice Leticije inspirisane najlepšim Francuskinjama

3

Španska kraljica Leticija obožava salonke s visokim i tankim štiklama, ali kada napravi izuzetak – nema greške

Kraljica Leticija velika je ljubiteljka visokih potpetica, ali sada ih je zamenila šik ravnim cipelama
Kraljica Leticija velika je ljubiteljka visokih potpetica, ali sada ih je zamenila šik ravnim cipelamafoto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Nakon kraćeg odmora zbog praznika, španska kraljevska porodica vratila se svojim obavezama, a kraljica Leticija sada je imala prvu kraljevsku dužnost u 2024. godini.


Ona je u Madridu posetila prostorije Asocijacije za prevenciju, reintegraciju i brigu o prostituisanim ženama (APRAMP), koja podržava žrtve seksualne eksploatacije i trafikinga.


Španska kraljica, poznata po vrlo šik poslovnom stilu, ponovo je odrabrala veoma praktično modno izdanje, prikladno i za kancelariju i za neke ležernije prilike.

Sako od tvida koji potpisuje Carolina Herrera i crne pantalone inspirisane kilotama efektna su i prilično udobna kombinacija, a glavna "zvezda" ovog stajlinga ipak je obuća kraljice Leticije.

 

Pogledajte njen stajling.

1 / 8 Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Ravne cipele kao zamena za salonke

 

Supruga kralja Felipea VI je, naime, ponela interesantnu verziju baletanki – ravne cipelice s udobnom kvadratnom potpeticom koje imaju tanak kaišić oko članka. U pitanju je jednostavan model, bez suvišnih detalja, koji deluje i komforno i vrlo šik, a potpisuje ga madridska modna kuća Adeba.

 

Najnovija modna kombinacija kraljice Leticije od Španije
Najnovija modna kombinacija kraljice Leticije od Španijefoto: EPA-EFE/AITOR MARTIN

Leticijine cipele nazvane su Dance i koštaju 185 evra, a na sajtu ovog brenda navodi se da su izrađene od lakovane kože, da im je potpetica visoka 2,5 centimetra i da su savršen izbor ukoliko želite da istaknete figuru.


Savršene su uz farmerke, a takođe će biti najbolji saveznik da unapredite svoj stil u svakoj prilici – navodi se na sajtu Adebe.

 

Lakovane cipele kraljice Leticije
Lakovane cipele kraljice Leticijefoto: Jack Abuin/ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ove cipelice su inspirisane stilom Francuskinja, navodi ova modna kuća.


Dance su melodične, savršene za kretanje u ritmu Fransoaz Ardi ili Vanese Paradi, elegantne kao Katrin Danev u "Lepotici dana" i s prirodnošću Žilijet Binoš – ističe brend. – Ove žene su utkane u Dance i, uz opsesiju njima, rađa se plesačica.


Cipele su, inače, dostupne i u burgundi i plavoj boji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Simpatičan potez kraljice Leticije

 

makonda-tracker