hoćete li je isprobati?

Daje VOLUMEN, pristaje i ravnom i loknama, a lakša je za održavanje! Ovoj frizuri zagarantovana je popularnost u 2024.

0

Ovu frizuru vredi isprobati ako želite da promenite izgled na suptilan način, a sebi olakšate održavanje kose!

Kitty Cut frizura odličan je izbor i ako imate ravnu kosu, talase ili ozbiljne kovrdže!
Kitty Cut frizura odličan je izbor i ako imate ravnu kosu, talase ili ozbiljne kovrdže!foto: hedgehog94/Shutterstock

Kitty Cut je karakterističan po tome što je nešto suptilniji od trendova kao što su wolf cut ili butterfly cut, a razlog zašto je tako krije se u načinu šišanja.

 

Naime, ovaj stil doseže otprilike do između ramena i ključne kosti, što znači da je nešto duži od klasičnog boba, te je samim time jednostavniji za stilizovanje i održavanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Teomi (@noa_teomi)



Za postizanje savršenog Kitty Cut-a preporučuje se šišanje dužih slojeva, gde je najduži sloj samo malo kraći od osnovne dužine, a lice je uokvireno pramenovima koji su takođe stepenasto ošišani i nalikuju dužim šiškama. Ovaj način šišanja će posebno dobro izgledati ukoliko imate pramenove u kosi, jer će nijansiranje vizuelno „podebljati“ slojeve koji će izgledati još dinamičnije.

 



Što se tiče stilizovanja, ovaj tip frizure je izrazito zahvalan i jednostavan jer ne traži peglanje ili kovrdžanje kose, već ju je dovoljno osušiti i tek malo "izvući na četku".

 

 

Na taj način dobićete opušten look s elegantnim prizvukom koji savršeno opisuje Kitty Cut frizuru. Takođe, ovo je idealna opcija ako želite novu godinu započeti s novim stilom i odvažiti se na promenu, a dobra vest je i to što ova frizura pristaje svim teksturama kose, od ravne, talasaste, pa sve do kovrdžave, piše miss7.

 

 

Bonus video

Najtraženija frizura u 2024.

 

makonda-tracker