podiže stajling na viši nivo

Izgleda skupo, košta malo i ide uz (bukvalno) sve: Ovo je jedini sako koji vam je apsolutno neophodan cele godine

0

U prodavnicama u Srbiji ovaj blejzer može se naći već po ceni od 2.000 dinara, a s njim možete biti sigurni da imate komad za sva vremena

Kakav sako će uvek biti u modi?
Kakav sako će uvek biti u modi?foto: Dmitry_Tsvetkov/Shutterstock

Blejzer spada u bazične komade s kojima je nemoguće pogrešiti – uz najobičnije skinny farmerke, mini-suknju, helanke, bilo šta, oni ostavljaju utisak i daju notu elegancije i otmenosti.


Postoji mnogo varijanti sakoa, u skladu s najnovijim trendovima, a nećete pogrešiti ni ako odaberete najjednostavniji strukirani i kratak model.


Pored kroja blejzera, veoma je važno obratiti pažnju i na njegovu boju, a da biste bili sigurni da ste postigli otmen look, najbolje rešenje je svedenost, koje se postiže jednobojnom odećom.

Među bojama koje prednjače u postizanju skupljeg izgleda svakako je kamel, dovoljno neutralna da emituje "tihi luksuz", a taman toliko efektna da ostane uvek trendi.

 

 

Kamel sako za luksuzniji izgled


Kada je u pitanju sklapanje vanvremenske garderobe, kamel blejzer jednostavno mora da se nađe na vašoj listi. On spada u komade koji mogu da se nose iznova i iznova, godinama, u svim sezonama.

 

 

Kombinuje se i s pantalonama i sa suknjama, a odlično izgleda i u spoju s tamnom i sa svetlijom odećom. Može da bude odličan pratilac karirane, prugaste, tufnaste ili animal odeće jer takve modne varijante "smiruje" i čini da izgledaju manje napadno.

 

 

Najbolje je, naravno, nositi ga u monohromatskom stajlingu, za maksimalan efekat kamel nijanse.

 


Ova boja pristaje svakom tenu, pruža svež izgled i vrlo je laskav, pa možete biti sigurni da podiže stajling na viši nivo i da s njim imate odevni predmet za sva vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Dadouchic (@dadouchic)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trendi jaknica Une Krlić

 

makonda-tracker