ZIMA 2023/24.

Više se nemojte plašiti da ih nosite: Ozloglašene čizme vratile su se na MODNI TRON a mogu se kombinovati maestralno

0

Ove čizme su pomalo kontroverzne, ali svaka žena u njima izgleda tako trendi i šik.

Bele čizme su it komad za ovu zimsku sezonu
Bele čizme su it komad za ovu zimsku sezonufoto: Viktoria Minkova/Shutterstock

Kada govorimo o čizmama, svaka sezona nosi određene trendove, ali i vanvremensku obuću, koja je naprosto uvek klasik i uvek vredi u nju investirati novac.

 

Predstojeća zimska sezona 2023/24. donosi nam mali iskorak po pitanju modela obuće koji će biti u trendu, pa osim klasične crne i braon boje, na velika vrata vraćaju se ozloglašene bele čizme.

 

Ozloglašene su, naravno. zbog toga što su pomalo nezgodne za nošenje, ali osim održavanja, one su besprekorna ideja za svaku kombinaciju.

Bilo da su mini ili maksi, ove čizme su hot trend zime, a više i nisu toliko kontroverzne kao ranije.

 

Koje bele čizme su trendi ove zime?

 

Gotovo svake! Bilo da izaberete gležnjače, one iznad kolena ili neki model s ukrasima, nećete pogrešiti i moći ćete komotno da ih uklopite uz svaki street style autfit.

 

Do kolena, iznad kolena...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Lloyd (@chloelloyd)

Uz uske pantalone, mini-haljine, rolka-haljine, kaput-haljine... ovakve čizme pravi su modni izbor, s kojim su greške malo verovatne.

 

Gležnjače

 

Minimalističke gležnjače su odličan izbor sa farmericama, ali i haljinama. Bilo da su četvrtaste ili zaobljene, gležnjače nikada ne izlaze iz mode, a u beloj boji imaju dodatno šik efekat.

 

Nabrane čizme

 

 

S plisiranim efektom i visoke, ovakve čizme su odlične s midi-suknjama i midi-haljinama. Birajte monoromatske stajlinge kako biste napravili kontrast s bojom čizama.

 

Bonus video

Kako se nose kaubojske čizme

 

makonda-tracker