njen stil

Kako uklopiti sako sa maksi-haljinom? Dubravka Đedović Handanović ima PEFEKTNU ZIMSKU kombinaciju za poslovne sastanke

3

Ministarka Dubravka Đedović Handanović uvek ima odlličnu modnu caku bilo za svečane prijeme, bilo za važne poslovne sastanke.

Dubravka Đedović Handanović
Dubravka Đedović Handanovićfoto: Milos Tesic/ATAImages

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović imala je u Palati Srbija sastanak s ministrom spoljnih poslova i trgovine Mađarske, Peterom Sijartom, pa je ponovo pokazala da je u svakoj prilici odlično stilizovana.

 

Lepa supruga Damira Handanovića uvek ima proverenu modnu formulu za svaki tip događaja, bilo da je u pitanju kakva gala večera ili svečani prijem, ili poslovni sastanak po pitanju politike i diplomatije.

 

Ona je uvek odmerena, maksimalno elegantna, ali s pravom dozom urbanosti i ležernosti koja krasi njen stil, pa zato i važi za jednu od najbolje obučenih političarki na domaćoj javnoj sceni, što je pokazala i pri nedavnom javnom pojavljivanju sa suprugom Damirom Handanovićem.

Za ovu priliku, ministarka Đedović Handanović ponela je zatvorenu maksi-haljinu od plave čipke, koja se blago širi i lepršavo pada, a u pitanju je perfektan model za raznovrsne prilike.

 

Ovakva haljina može se kombinovati i sa visokim potpeticama, cipelama ili sandalama, ali za ovakvo zimsko vreme, odabrala je da je iskombinuje sa braon čizmama, dok je preko haljine ponela bež sako.

1 / 5 Foto: Milos Tesic/ATAImages

Kombinacija maksi-haljine i sakoa nekada može da bude nezgodna ako se modeli lepo ne uklope, ali plava haljina i bež sako uz braon čizme ovog puta načinili su perfektan autfit. Ministarka je ovaj stajling uklopila i ogrlicu, a čitav utisak je odličan.

 

Kako je pokazala fotografijama na Instagramu, preko ove kombinacije nosila je kamel kaput, večno trendi kaput za svaku zimsku sezonu.

 

 

Bonus video

Ministarka Grujičič igra kolo

 

makonda-tracker