ima ih na svakom koraku

Elegantne, moderne i mnooogo pristupačnije od birkinke: Ovo su NAJJEFTINIJE TORBE koje nose najtrendi devojke sveta

0

Iako u svojim garderoberima imaju tašne koje spadaju u vrhunac elegancije, najuticajnije devojke u svetu mode danas sve češće nose elegantne aksesoare za koje je potrebno neuporedivo manje novca

Hejli Biber ponela je najjeftiniju torbu brenda aupen
Hejli Biber ponela je najjeftiniju torbu brenda aupenfoto: haileybieber/Instagram

Poznate devojke su možda slabe na skupocene "birkinke", ali neke od njih ne nose isključivo najluksuznije tašne, već se rado okreću ekonomičnijim alternativama.


Jedna od najpopularnijih takvih torbi u poslednje vreme je tašna Fearless bruklinskog brenda Aupen, za koju se kaže da je nova "it" tašna među slavnih damama. U pitanju je elegantna torba koja odiše estetikom tihog luksuza, a zanimljivo je da ova modna kuća nudi samo aksesoare jeftinije od 500 dolara.


Prvo veliko ime koje je nosilo torbicu brenda Aupen je Kajli Džener, koja je ponela tašnicu Fearless, čija cena iznosi oko 340 dolara.

 

aupen torba kajli džener nazvana fearless
aupen torba kajli džener nazvana fearlessfoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi smo bili presrećni i oduševljeni što smo videli našu kreaciju – ističe dizajnerski tim za Page Six. – Dženerova je razlog zašto se Fearless brzo rasproda.

 

Nakon što je Kajli ponela ovu torbu, već u narednim mesecima su Aupen komadi počeli da se pojavljuju na svakom koraku, pa su ovaj konkretan model nosile i Dženifer Lorens, Gabrijen Junion i Karli Klos.


Tejlor Svift odlučila se za torbu Nirvana, koja takođe košta 340 dolara, a nosilia ju je na svadbi Džeka Antonofa i Margaret Kvali, a potom i prilikom jednog izlaska s dečkom Trevisom Kelsom.

 

Tejlor Svift je u više navrata nosila trendi Aupen tašnicu
Tejlor Svift je u više navrata nosila trendi Aupen tašnicufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najjeftinija od ovih torbica je Purpose, koja košta 180 dolara, a nosile su je Hejli Biber, Olivija Rodrigo, Dakota Džonson, Gal Gadot, Nina Dobrev...

 

Hejli Biber bira Purpose Aupen torbu
Hejli Biber bira Purpose Aupen torbufoto: haileybieber/Instagram

Pod uticajem umetnosti i arhitekture, želeli smo da se odmaknemo od ideje savršenstva i prijvatimo nepravilnost, da zaista cenimo lepotu, sa svim njenim manama – objašnjavaju iz ovog brenda.

 

BONUS VIDEO

Tamara Kalinić nosi bordo torbu

 

makonda-tracker