tako trendi!

Torbica je poseban začin & OPSESIJA INFLUENSERKI: Anastasija Gudelj ima savršenu oktobarsku kombinaciju vrednu kopiranja

1

Stajling koji je pevačica odabrala za meč Mađarska-Srbija je jednostavan, ali vrlo šik, a dozu glamura je svemu dala elegantna tašnica

Anastasija Ražnatović Gudelj na utakmici Mađarska-Srbija
Anastasija Ražnatović Gudelj na utakmici Mađarska-Srbija foto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Fudbalska reprezentacija Srbije juče je gostovala Mađarskoj u Budimpešti, a naši momci nisu se proslavili na Puškaš areni.


Nije fudbalerima značila ni podrška srpskih navijača, među kojima je bila i Anastasija Gudelj, poznata pevačica i supruga Nemanje Gudelja, našeg popularnog reprezentativca i igrača Sevilje.


Poraz srpske reprezentacije Anastasija je pratila u društvu prijatelja, a ona je bila fenomenalno stilizovana – savršeno za početak jesenje sezone i ovu ležernu priliku.

 

Novopečena gospođa Gudelj izgledala je vrlo trendi u košulji-haljini na kopčanje, a opredelila se za model cvetnog dezena, koji krasi print prikladniji za jesen nego u prolećnim danima: vrlo sitni i zbijeni cvetovi u zelenim, žutim i ljubičastim tonovima.

 

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic


Ovaj praktični komad Anastasija je kombinovala s kožnom jaknom crne boje, klasičnim modelom oštrih revera, kratkim chunky čizmama masivnog đona, a sve je upotpunila jednom posebnom tašnicom.


U pitanju je aksesoar modne kuće Gucci, model Marmont, izrađen tehnikom matelassé, koja čini da deluje prošiveno, i to od kvalitetne crne kože. Jedan je od najpraktičnijih komada ovog brenda proteklih sezona i savršen za veče u gradu jer u ovu tašnicu staju najosnovnije potrepštine.

 

Anastasija Ražnatović Gudelj na utakmici Mađarska-Srbija nosila je Gucci torbicu
Anastasija Ražnatović Gudelj na utakmici Mađarska-Srbija nosila je Gucci torbicufoto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Ona se nosi na ramenu, okačena o dugačak kožni kaiš s lančićima pri dnu, a ima postavu od mikrovlakana sa završnom obradom sličnom antilopu.


Identičan model s metalnim GG monogramom u zlatnoj boji na sajtu brenda Gucci prodaje se po ceni nešto većoj od 1.300 evra, a Anastasija Gudelj se opredelila za varijantu s crnim logotipom.

 

BONUS VIDEO

Anastasija sa tribina navija za muža Gudelja

 

makonda-tracker