inspiracija za jesen

Najjednostavniji stajling izgleda kao s piste: Izdanje Suzane Lukić koje demonstrira koliko znači jedna efektna torba

1

Ako ste odabrali upotpunosti crnu odevnu varijantu, neophodan vam je šik začin u vidu torbice pred kojom niko ne ostaje ravnodušan, zar ne?

Nina Seničar i Suzana Lukić na premijeri predstave 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala'
Nina Seničar i Suzana Lukić na premijeri predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je održana svečana premijera predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala", romantične komedije s Natašom Aksentijević i Peđom Damjanovićem u glavnim ulogama.


Veliki broj poznatih ličnosti podržao je ovaj duo, a među njim su bile njihove koleginice Vanja Ejdus, Nina Seničar, Ivana Dudić, Sofija Rajović, kao i popularna Suzana Lukić, koju u poslednje vreme gledamo u seriji "Popadija".


Ona je stigla u vrlo trendi modnom izdanju, crnom kombinezonu koji prati liniju tela i ima V-izrez. U pitanju je savršen autfit za početak jeseni, s rukavima 3/4 dužine, koji naglašava struk uz pomoć upečatljivog kaiša s lančićima, a ovaj istovremeno jednostavan i efektan stajling dodatno je naglašen šik tašnom.

 

Nina Seničar i Suzana Lukić na premijeri predstave 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala'
Nina Seničar i Suzana Lukić na premijeri predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana je odabrala torbicu koju je mogla da kombinuje na još milion načina, zahvaljući praktičnom dizajnu i raznobojnoj spoljašnjosti. Reč je o modelu pismo-kroja koji se nosi na rame, s bež kaišem, koja je u efektnim koralnocrvenim, tirkiznozelenim i pink bojama, uz leopard print na bež pozadini kao ključni deo tašnice.

 

Šarena tašnica Suzane LUkić na premijeri predstave 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala'
Šarena tašnica Suzane LUkić na premijeri predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takozvane statement torbe poželjne su u svakoj sezoni, pa ni ova jesen neće biti izuzetak. Reč je o aksesoarima koji se izdvajaju smelim bojama, šarama ili drugim ukrasima, a sve to može da učinit da komadi jednostavnih silueta izgledaju zanimljivo i šik.

 

Statement može biti i neobičan oblik tašne, a u svakom slučaju u pitanju je najlaši način da učinite odevnu kombinaciju interesantnom i upečatljivom, naročito ako nosite monohromatski autfit ili nešto uobičajeno.

 

BONUS VIDEO

Trendi bordo torba Tamare Kalinić

 

makonda-tracker