zimska inspiracija

Učimo od omiljene američke trendseterke: Moćan trik za nošenje najlepše rolke koju smo videli ove sezone

0

Ukoliko ste plavokosa, ovaj miks boja je sjajan izbor za vas u bilo koje doba godine, ali boja kose nije prepreka — ako vam dobro stoji roze boja, obavezno probajte ovu kombinaciju!

foto: Instagram
foto: Instagram

Onima koji ne prate američkije rijalitije možda ništa ne znači ime Kristin Kavalari (34), ali onima koji na Instagramu prate najnovije modne i bjuti trendove ona je dobro poznata.

 

Popularna influenserka i ponosna mama troje dece svakodnevno deli s pratiocima detalje o svom životnom stilu, a usput otkrivamo i koji su najnoviji trendovi, kako u modi, tako i u negovanju lica i kože tela. Svaka odevna varijanta u kojoj se pojavi privuče pažnju, a njen najnoviji autfit tako je jednostavan, ali definitivno praktično izdanje koje može da kopira svaka devojka.

 

Nakon što je nekoliko dana boravila u rodnom Tenesiju, Kristin se sa sinovima Kamdenom i Džeksonom i ćerkom Sejlor uputila na zimovanje, a do sad nam nije pokazala kako skija, ali jeste kako je stilizovana za uživanje u zimskim danima. Ona je za Instagram pozirala u ležernoj kombinaciji savršeno za svaki dan čiji je ključni komad verovatno jedna od lepših rolki koje ste videli ove sezone.

 

 

Ova influenserka opredelila se, naime, za svetloroze komad niskog rolka-okovratnika, ravnog kroja i vrlo efektnih širokih rukava. U pitanju je model mađarskog brenda Nanushka čija cena iznosi 505 evra i koji krase teksturisani detalji od pletiva, a izrađen je od vune (između ostalog, i od vune alpake!).

 


Kristin je odlučila da ne komplikuje, pa je ovaj komad kombinovala s belim helankama, a da bude sigurna da joj je toplo, udobno i da joj je noga ipak vizuelno produžena i izgleda lepo ponela je "kanađanke" modne kuće i, za koje je izdvojila čak 1.130 evra. Ove kratke čizme boje krasi ojačana blok-peta visoka nešto više od šest centimetara, a tu su i shearling detalji u teksturi krzna koje pruža dodatnu toplotu nozi.

 

 

Roze odevni komadi, naročito u prljavoj nijansi kakav je ovaj model džempera, najbolje se kombinuju s neutralnim tonovima, pa je Kristinin izbor kremastobelih helankih savršen spoj sa ovom rolkom, a sve je dodatno začinjeno bež i kratkom obućom koja čini da figura deluje više i vitkije. Za plavokose — fenomenalan izbor!

 

 

makonda-tracker