za svaki dan

Nose se UZ SVE, zrače luksuzom: Ovo je JEDINA OBUĆA koja vam je potrebna do oktobra

0

Obično se kombinuju s farmerkama, ali mogu se nositi na milion načina, zbog čega njihova popularnost ne jenjava godinama.

foto: FAMOUS / FIA PICTURES / FIA / Profimedia
foto: FAMOUS / FIA PICTURES / FIA / Profimedia

Patike odavno nisu rezervisane samo za sportski stil — viđamo ih u razni situacijama, uključujući čak i poslovne sastanke i svečane događaje!

 

Nakon što su samo modeli koji koketiraju s elegancijom dugo bili ovakvi modni kameleoni koji se lako uklapaju u svaki stil, proteklih godina smo svedoci da čak i "najsportskiji" modeli mogu da se kombinuju sa ozbiljnijim i strožim komadima.

 

To posebno važi za ultimativni modni klasik u domenu patika — bele varijante, bez obzira na to spadaju li u one za trčanje ili lifestyle verzije.

 

Bele patike svaki autfit čine svedenim, otmenijim i deluju luksuznije, čak i kad su vrlo pristupačne i delo nekog manje zvučnog brenda. Zato ni ne čudi što su omiljeni model!


Viđamo ih s farmerkama, sa suknjama, s haljinama, s blejzerima... U bezbroj opcija! Ipak, slavne dame najradije ih biraju kao neutralni deo street style odevnih kombinacija, a u galeriji ćete pronaći najinteresantnije.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImage

 

 

 

 

makonda-tracker