svima stoje

I SEKSEPILNO I UDOBNO! Irina Šajk u duks-haljini i čizmama koji su MUST HAVE svake jeseni

0

Ruska manekenka svakodnevno nas oduševljava novim mantilima, ali ovog puta je jedan crni model ostao u senci ostatka kombinacije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruskinja Irina Šajk (34) stanovnica je Njujorka, grada koji nikad ne spava, kao što ne spavaju ni njujorški paparaci, koji u stopu prate popularnu manekenku i njenu ćerkicu Leu.


Tako imamo priliku da, nakon izdanja za crveni tepih i modnu pistu, zavirimo u Irinin lični i svakodnevni odevni stil, koji je, najblaže rečeno, spektakularan!

 

U zavisnosti od raspoloženja i prilike, ruska manekenka iz dana u dan prolazi kroz modne transformacije, a ovih dana njen izbor su mantili, pa smo je videli u različitim modelima: dužim, kraćim, strukiranim, ravnog kroja, svetlim tamnim... Najnovije fotografije, međutim, pokazuju da kod Irine čak ni ultratrendi dugački mantil ne mora da bude ključni komad jesenje kombinacije.


Manekenka je tokom vikenda po kišnom danu prošetala u tankom mantilu mađarskog brenda Nanushka, uz koji je ponela belu duks-haljinu s kapuljačom, deblje crne čarape i praktične gumene čizme. Tu su i detalji koji odišu duhom devedesetih — manje retro naočare za sunce i mini-tašna sa zebrastim dezenom.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker