tako se to radi!

Sako i kaput ne kupuje bez ovog pravila! Trik nemačke influenserke bez kog ne smete u šoping ove sezone

0

Prelepa Leoni Hane iz dana u dan pokazuje zbog čega je jedna od najbolje odevenih Evropljanki, a njen stil za svaki dan savršen je miks klasike i najnovijih trendova

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hamburška lepotica Leoni Hane godinama spada u najpopularije žene u svetu mode, a sarađivala je s velikim brojem najcenjenijih brendova, kao što su Tommy Hilfiger, Dior, Cartier, BVLGARI, Fendi, Givenchy, Chloé, Swarovski...


Ona oduševljava svojim odevnim varijantama za posebne prilike i među prvima nosi i pomalo avangardne komade i kombinacije i ne plaši se da eksperimentiše, ali njen svakodnevni stil je ono što je posebno izdvaja.

 


Keoni pretežno preferira proverene odevne varijante i klasični dizajn, a u poslednje vreme primetno je da kaputi i sakoi koje bira izgledaju vrlo svedeno, jednostavnih i oštrih linija. Međutim, od njih je teško odvratiti pogled zbog boja za koje se Leoni odlučuje, a u pitanju su mahom vrlo jarke i vedre nijanse! Nemačka lepotica nosi ovakve komade kao poslednji i spoljni sloj odeće čineći ih tako svojevrsnim statement delovima svojih kombinacija.


Tako je nedavno udobnu sportsku odevnu varijantu upotpunila The Frankie Shop maksi kaputom nazvanim Kermit, u čast "mapetu" prepoznatljive zelene boje.

 

Leoni Hane
foto: Instagram

Potom smo je videli u limun-žutom midi kaputu brenda Bottega Veneta od kašmira, kojem je dodala "birkinku" slične nijanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)


Isti je slučaj i s blejzerima! Bez obzira na to da li je ostatak odeće u neutralnom tonu ili nekoj jednako efektnoj boji, Leonini sakoi su uglavnom vrlo upečatljivi i čine da deluje kreativnije i smelnije, iako ostaje verna proverenom dizajnu.


Pre nekoliko dana je tako sastavila autfit čija je podloga drečavo pink suknja i crni top, a sve prekriva sako ravnog kroja boje fuksije.

 

Leoni Hane
foto: Instagram

Nešto pre toga, videli smo je u zvoncarama boje lavande, kojima je dodala dugačak svetloroze sako.

 

Leoni Hane
foto: Instagram

 

makonda-tracker