čarape ― ali nisu obične!

Ni u decembru i januaru ne morate odustati od haljina: Najpoželjniji modni dodatak ove zime garantuje I TOPLOTU I KOMFOR

0

TikTokerke imaju savršen predlog kako i da na najnižim temperaturama nosite suknje i haljine, a da vam bude supertoplo i udobno!

foto: New Africa/Shutterstock
foto: New Africa/Shutterstock

Često na društvenim mrežama, poput Instagrama, TikToka i Pinteresta, nalazimo nove modne ideje i trendove za tekuću sezonu. TikTok se posebno izdvaja kao platforma sa modnim trikovima koji zalude korisnike u rekordnom roku, a sada su nam donele i najpoželjniji (i najtopliji) modni dodatak za ovu zimu!

 

 

U pitanju su najlonke sa flisom!

 

O čemu je reč?

 

One spolja izgledaju kao najobičnije najlon čarape, ali sa unutrašnjim slojem mekanog flisa koji fenomenalno greje! Ove čarape mogu se nositi ispod suknje ili pantalona, a garantuju komfor i toplotu i u najhladnijim danima.

 

@neurospacegirl

Reply to @emmmmeeeeeee @emma🌟 I got u girlies💅 #ootd #nycwinter

♬ DON'T LET GO - KWADI

 

Verovatno je u pitanju najpraktičniji komad kad je reč upravo o suknjama ili haljinama i na niskim temperaturama, a zaljubljenice u modu su ih već proglasile must have komadom. 

 



Za sada se mogu kupiti u neutralnim nijansama, kakve nam, zapravo, najviše i odgovaraju: crne, sive ili bež. Mogu se videti i crveni, roze, ali i zeleni modeli ― za one koje više vole jarke varijante.

 

Najuniverzalnija je, svakako, crna boja, a nema sumnje da će trend termo najlonki sa flisom tek uzeti maha, što i ne čudi, s obzirom na to da se ni u najhladnijim danima ne morate odreći suknje.


 

 

makonda-tracker