perfektna kombinacija

Šljokice + pleteno? APSOLUTNO! Modni trik influenserki koji će postati glavni hit novogodišnjih stajlinga

0

Ovakve kombinacije su ultratrendi, šik, istovremeno i ležerne i elegantne, a učiniće da bez previše truda izgledate kao da ste stigli sa svetske modne piste

foto: Alex Volot/Shutterstock
foto: Alex Volot/Shutterstock

Niko ne želi da u novogodišnjoj noći izgleda kao sopstvena jelka, ali party autfiti sa šljokicama za doček su kod mnogih neizostavni, samo je potrebno uklopiti sve s merom i ukusom!

 

 

Haljine sa šljokicama u najluđoj noći nikada ne izlaze iz mode, idealno je da to budu mini-varijante, koje uz prave cipele i tašnicu imaju wow efekat. Naravno, to uopšte ne moraju biti haljine, već i različite suknje, kombinezoni, ali i kombinacije koje su u poslednje vreme postale veoma šik.

 

 

Opcije za autfit sada su postale još raznovrsnije, a uklapaju se i u koncept svečanije mode i opuštenijih varijanti. Street style stajlinzi s Instagrama pružaju nam pravu modnu inspiraciju, a posebno popularna i interesantna kombinacija u poslednje vreme (i idealna za novogodišnje večeri) jeste kombinacija šljokica i pletenog!

 

 

Alternative za party odeću su brojne, a ne morate se odreći ničega. Kako su šljokice same po sebi sjajne, elegantne i "teške" za nošenje, one se, zapravo, idealno kombinuju s jednostavnim, kežual komadima. Tako dobijate izbalansiran stil koji pleni i drugačiji je.

 

Međutim, influenserke imaju modni trik koji savršeno funkcioniše.

 

  • Ako želite da obučete pleteni gornji deo, poput kakvog kardigana i džempera, donji deo može biti sav u šljokicama, bilo da je to suknja (mini ili maksi) ili pantalone. Obavezne su visoke potpetice.

 

 

  • Šljokice su poželjne u novogodišnjoj noći, a ako ih kombinujete s džemperom, idealno je da u pitanju bude model s visokim okovratnikom (oversized ili ne)

 

  • I uz odevni komad sav u šljokicama nose se torbice sa šljokicama, ali vodite računa da ravnotežu postignete jednim "običnim" komadom.

 

  • Ako ih nosite danju, nosite ravnu obuću uz ovakve autfite.

 

 

 

makonda-tracker