supertrendi!

I za udobnost, i za dobar stil: Vanvremenski model čizama koji se uklapa uz ležerne ili elegantne stajlinge

0

Ove čizme će vam biti potrebne od oktobra do marta, a bez sumnje ćete uvek izgledati trendi i činiti da celokupan stajling bude superefektan

foto: Oleksandr Berezko/Shutterstock
foto: Oleksandr Berezko/Shutterstock

Ako tražite model čizama za ovu jesen ili zimu, pun pogodak je, između ostalog, birati čizme s blok-petom. Kožne čizme uvek su dobar izbor, a čizme s blok-petom će vam osigurati i udobnost i lako kombinovanje s razlličitim stilovima.

 

Možete ih birati u različitim bojama, od crne i braon do onih jarkih, bilo da su visoke ili gležnjače, one će se sjajno uklapati. Oni koji nimalo ne vole potpetice i tu će naći model za sebe, jer su veoma popularni modeli s ultraniskom petom.

 

Ukoliko birate obuću za ležerniju priliku, jesenje-zimske čizme s nižom blok-petom su idealan izbor, ali i visoke čizme s višom petom zarad utiska potpune elegancije uz haljine ili suknje.

 

Pogledajte neke od modela koji će se svakako uklapati u gotovo svačiji stil:

 

  • Crne ili braon čizme 

 

Bez obzira na ukuse, čizma od crne ili braon kože pripada klasici koju ima u ormaru gotovo svaka žena. Crne čizme uvek su trendi, bilo da su visoke do kolena ili do gležnja, a ako im dodate blok-petu, dobijate model koji ne izlazi iz mode baš nikad. Isto važi i za braon čizme, pa birajte model u nijansi čokolade ili cimeta – nećete pogrešiti.

 

 

  • Čizme s niskom blok-petom

 

Ako volite ravnu obuću, čizme s mikro blok-petom biće odlično rešenje za vas jer su praktične, a možete birati bilo visoke modele, bilo gležnjače.

 

  • Čizme s visokom blok-petom

 

Bilo da je visoka sedam ili deset centimetara, visoka blok-peta oduševiće ljubiteljke visokih potpetica.

 

  • Visoke čizme s blok-petom

 

Sofisticirane i elegantne, visoke čizme do kolena ili, čak, preko njih, biće odličan izbor za svečanije prilike.

 

 

  • Gležnjače s blok-petom

 

Ovde pustite mašti na volju, igrajte se bojama, tipom kože, debljinom pete, detaljima... Imaćete par čizama koje su supertrendi, a idealna i za posao, i za šetnju, i za izlazak.

 

 

  • Šaroliki modeli od brušene kože

 

Pored uvek aktuelnih crnih ili braon, investirajte u bordo, burgundi ili tamnozelenu nijansu i zagarantujte luksuzan izgled i efektan utisak!

 

 


 

makonda-tracker