mali modni saveti

Fantastično se slažu s glavnim trendom sezone — PLETENIM HALJINAMA: 4 modela obuće uz koje će svaki stajling biti MOĆAN

0

Uz toplu, zimsku haljinu i supermoćne čizme, nema sumnje da ćete blistati punim sjajem u svakom autfitu, bilo da je elegantan ili ležeran.

foto: indira's work/Shutterstock
foto: indira's work/Shutterstock

Pletena haljina jedan je od glavnih odevnih komada ove godine kada su trendovi u pitanju. Ona krasi svaki zimski ili jesenji stajling, daje vašem izgledu šik notu, a uz to je istovremeno i ležerna, i elegantna, i sasvim prilagodljiva. Tajna njene prilagodljivosti, zbog koje se uklapa u svaki stil, jeste ta da se odlično slaže uz različite tipove obuće.

 

Ne samo to, ona ide uz kratke jakne, duge jakne, kapute... Potpuno je svestrana, ali uz to, morate birati dobre cipele, jer će to vaš stajling učiniti nezaboravnim i kad dođe najhladniji i najdosadniji dan.

 

 

Čizme su odličan izbor uz pletenu haljinu, jer ne samo da joj daju pečat, nego nas i dodatno greju. Bolja ideja je nositi čizme ravne pete kada su u pitanju ležernije haljine, a evo koja dva modela su najbolja opcija za pletenu haljinu.

 

  • Nezaobilazne kombat čizme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michi Brandl (@michivonwant)

I prošle sezone su kombat čizme bile pravi hit kod zaljubljenica u modu, a one definitivno jesu bez premca i ove jeseni i zime. Kombinuju se sa svakom garderobom, pa i sa pletenim haljinama, od mini do maksi modela.

 

  • Nešto klasičnije kožne čizme

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Rose (@emmaleger)

Visoke čizme su klasika za sva vremena. Birajte crnu, braon ili bež boju. Ove sezone se više ističu modeli s debljim đonom, a uklapaju se i sa kraćim i sa midi pletenim haljinama.

 

Osim čizama, za dane kada nije toliko hladno i ne pada kiša, pravi izbor su mokasine!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aylin Sengül (@aaylingk)

 

I one u hladnijim danima, ipak, dolaze s debljim đonom, a možete birati one sa naglašenim detaljima u vidu, recimo, kopče, ali i jednostavnije, jednobojne modele.

 

Za kraj, za one koji najviše vole kežual stil, idealan izbor su dublje patike!

 

Patike se odlično uklapaju s oversized pletenim haljinama i kaputom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Sarah (@leonie_lion)

 

makonda-tracker