za trendseterke

Nosite ih ovako i izgledaćete VITKIJE: Modni trik koji morate imati na umu kad nosite OVERSIZED jakne

0

Predimenzionirani (oversized) komadi su modni hit već nekoliko sezona, a imamo savet koji garantuje još efektniji utisak

foto: MS_studio/Shutterstock
foto: MS_studio/Shutterstock

O kom god odevnom komadu da je reč, oversized iliti predimenzioniran kroj garderobe apsolutni je modni hit već nekoliko godina. Predimenzionirane jakne, kaputi, sakoi, džemperi ili haljine, svaki odevni komad za broj ili dva veći od onog konfekcijskog broja koji nam odgovara nosi šik i ležeran utisak, a kombinuju se na fenomenalne načine i garantovano ostavljaju utisak.

 

 

 

Međutim, loša strana predimenzionirane odeće leži u tome da prikrivaju figuru i ne daju joj mnogo laskav efekat. Zato su influenserke došle na ideju kako je najbolje kombinovati predimenzionirane jakne i kapute na jesen i izgledali najefektnije moguće.

 

Za to vam je potreban jedan dodatak, a, kako to često biva, modni trik leži u kaišu.

 

 

 

Kaiš oko struka naglašava najuži deo tela, stvara idealnu siluetu sa oversized jaknama, blejzerima ili kaputima. Možete izgledati još elegantnije ako "suzite" figuru kaišem, stičete utisak vitkosti, a nema sumnje da se postiže i supertrendi izgled.

 

Neke influenserke biraju luksuzne kaiševe, poput Šanelovih, ali bilo koji efektan aksesoar će vam biti koristan za maksimalan utisak.

 

 

Takođe, predlaže se da uvek odaberete komad za jedan kofekcijski broj veći od onog koji inače nosite i greške nema!

 

 

makonda-tracker