probajte!

Jednostavni trikovi za prekrivanje mrlja: 4 načina da odeću PONOVO učinite nosivom

0

Vašu omiljenu svetlu bluzu ste uspeli da isflekate i posle nekoliko pranja i svih pokušaja da otklonite tu mrlju niste uspeli, ali ako vaš komad garderobe želite da i dalje nosite i uživate u njemu, onda je vreme da na najjednostavniji način rešite taj problem.

foto: Shutterstock/C.Aphirak
foto: Shutterstock/C.Aphirak

Nemojte odustajati od nošenja košulje, pantalona, majice ili nekog drugog komada garderobe ukoliko imate fleku koju ne možete da skinete pranjem. 

 

 

Postoje jednostavni načini koje možete upotrebiti kako bi redizajnirali vašu garderobu. Ovo su 4 načina koja će vaše komade učiniti ponovo nosivim:

  1. Ukoliko imate fleku na donjem delu pantalona možete ih uvek skratiti i tako im promeniti dužinu. U zavisnosti od toga da li je fleka više ili niže napravljena, možete dodavat model kratkih pantalona ili šortsa. Bitno je samo da protrljate rub kada skratite pantalone kako bi dobili "prirodno iscepan momenat". 
  2. Ukoliko imate fleku na majici, možete je na tom mesto prorezati npr. dva puta. Kada prosečete majicu gde je fleka, bitno je da na tom delu razvučete majicu kako bi dobili "dizajniran" izrez.
  3. Ako volite neobične komade, onda na fleku možete našiti tkaninu koja se odlično uklapa uz nijansu vašeg komada garderobe.
  4. Poslednja opcija je da na fleke zakačite bedževe koji će da prekriju vaše fleke i tako izgebnete opcije radizajniranja.

 

makonda-tracker