ZA NJU NE TAKO DOBAR IZBOR

Ne upadajte u ovakvu MODNU ZAMKU: Dženifer Lopez u superefektnoj haljini koju IPAK nije smela da obuče

1

Dok je uska maksi-suknja modni pogodak za mnoge žene, za neke druge je ipak promašaj. U ovom slučaju, Dženifer Lopez nije dobro birala!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nema praćenijeg para u svetu Holivuda od Benifer, odnosno Bena Afleka i Dženifer Lopez.

 

 

Džej Lo i Ben stigli su na još jedan crveni tepih, odnosno premijeru filma Poslednji duel u Linkoln centru u Njujorku. Aflek, inače, potpisuje scenario za ovu istorijsku dramu u kojoj glumi i Met Dejmon, a nema sumnje da je njegova draga bila glavna zvezda večeri.

 

I dok je sasvim jasno da je stajling Džej Lo bio apsolutno šik, modni stručnjaci, ipak, dali su svoj sud u tome da odabrani autfit nije bio za nju.

 

Dženifer je odabrala komplet koji potpisuje Hervé Léger, francuska modna kuća, a oni su još osamdesetih godina predstavljali modele koji su ujedno i komforni i ističu putenost ženske figure na upečatljin način. Baš zbog ovog spoja, koji se sasvim i uklapa u stil Džej Lo, ona je i odabrala krop-top i usku maksi-suknju, ali jedan detalj je učinio da ovakva kombinacija ne bude idealan izbor za nju.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

Ova kreacija iz kolekcije Resort '22 laska joj u predelu grudi i stomaka, ali i ne i nogu. Naime, s obzirom na Dženiferinu visinu, uske maksi-suknje nikada neće biti dobar izbor za nju jer vizuelno skraćuju njenu figuru. Takođe, ni midi-suknje nisu najsjajnije rešenje. Pripazite kod odabira haljine ili suknje, jer s ovakvim modelom ćete odmah delovati koji centimetar niže. Dobra strana je što ju je Džej Lo kombinovala sa visokim potpeticama, čime je "neutralisala" autfit. 

 

Kod nižih žena, najbolja dužina ne prelazi okvir kolena, a uz visoke potpetice se postiže utisak produžene figure. S druge strane, nedavno je Anđelina Džoli maksi-suknju kombinovala na izvrstan način.

 

Ipak, stajling Džej Lo je bio neosporno superefektan, a kompletiran je sandalama brenda Femme LA i klač tašnicom koju potpisuje Tom Ford.

 

Zanimljivo je da u poslednje vreme Dženifer gotovo uvek bira maksi suknje i haljine, čime kao da nam poručuje da je došlo vreme za promenu stila...

 

 

makonda-tracker