zanimljivo!

Vitka figura nije presudna: Muškarci i OVE KARAKTERISTIKE na ženinom telu smatraju NEODOLJIVO privlačnim

0

Ako niste znali da muškarce više privlače dugačke ruke nego dugačke noge, onda će vas rezultati ovog istraživanja pomalo iznenaditi, a možda baš imate sve karakteristike koje su muškarci naveli kao poželjne i privlačne

foto: LightField Studios/Shutterstock
foto: LightField Studios/Shutterstock

Možda biste na prvu pomislili da su san svakog muškarca vitka figura, duge noge i neizostavne obline.

 

Ipak, za mnoge muškarce to i nije sasvim tačno. Neke žene i bez presudnog fizičkog izgleda mogu izgledali superprivlačno.

 

Jedno istraživanje u Kaliforniji pokazalo je da je većina muškaraca privlačnim smatrala karakterike za koje ne biste odmah pomislili da su posebno zavodljive — ali jesu!

 

 

  • Zdrava, gusta kosa

 

Američki online magazin pokazao je u svom istraživanju, na temelju anketiranja više hiljada muškaraca, kako oni obožavaju sjajnu, jaku kosu kod žena, nevezano za boju i dužinu. Naime, gusta, snažna kosa je svojevrstan znak plodnosti.

 

Seks, Flert, Par, Ljubav, Horoskop
foto: Shutterstock

 

  • Duge ruke

 

Iako deluje da bi im radije bile privlačnije dugačke noge, naučnici u jednom istraživanju otkrili su da su muškarcima privlačne žene s dugim rukama. Nakon što je skoro stotinu muškaraca pogledalo modele i rečeno im je da navedu privlačku karakteristiku, većina je navela da su ih privukle ruke.

 

  • Visok glas

 

Prema istraživanju u Kaliforniji, što je bliže ovulacija, to je ženin glas viši. Muškarci povezuju plodnost sa visokim glasom.

 

 

makonda-tracker