LJUBAVNI SAVETI

OPREZ: 5 znakova da ga varate, iako toga niste svesni

0
O da, moguće je!
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ako primećujete neke od ovih 5 stvari, to je upozorenje da niste zadovoljni u svojoj vezi i da bi trebalo da preispitate motive za ostanak u njoj, piše sajt Cosmopolitan.

 

Ok, možda je u pitanju samo „prolazna avantura“ u vašoj mašti, a možda ste i stvarno zaljubljeni u drugog muškarca! Zato obratite pažnju:

U mislima vam je drugi muškarac (vrlo konkretan)

 

Ovih 5 stvari će vas uništiti: Ako zbog svog dečka radite OVO, niste na dobrom putu!


Kada se probudite ujutro, mislite na njega, a uveče zaspite uz iste misli. A na kraju krajeva, priznajete da ga se često setite tokom dana, čak i kada bi trebalo da se posvetite drugim stvarima. E, to se zove zaljubljenost.

 

foto: Shutterstock

Šaljete mu poruke


Vezano je uz prethodnu stavku, a još jedan pokazatelj da vam je previše stalo – šaljete mu poruke više nego partneru. Zapitajte se zašto.

 

Radujete se susretima


Iskoristićete svaku priliku da ga vidite čak i ako to znači da ćete manje viđati sve druge ljude u svom životu ili ćete “hladno” otkazati dogovor s prijateljima.

 

Upoređujete stvarnog i mentalnog dečka


Razmišljate kako se ponaša i šta voli da radi pa želite da i vaš partner bude više kao on. To se odnosi na sve aspekte, od izgleda do pogleda na svet i životnih načela.

 

Maštate o njemu


Ako ste se samo jednom zapitali kako se ljubi, da li je nežan ili neobuzdano strastven, prešli ste granicu i počinili emocionalnu prevaru.

 

foto: Shutterstock

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

 

10 znakova da je vaša veza jaka i da će trajati

 

10 očiglednih znakova da mu se sviđate

 

Horoskopski znaci koji ovog leta neće imati sreće u ljubavi

 

4 načina da potpuno očarate muškarca

 

9 slatkih stvari zbog kojih će vas voleti još više!

makonda-tracker