sigurni u sebe

Skupi automobili i debeli bakovni računi padaju u vodu: Kada se pojave muškarci sa ovih 5 osobina, oni osvajaju sve

0

Energija samopouzdanja je ona koja svakoga pretvara u neverovatno privlačnu osobu i u osobu za kojom će se svako okrenuti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi vole samopouzdane muškarce koje ne mora biti povezano sa "debelim" bankovnim računima ili nekim dobrim automobilom, pa čak ni sa nečijom estetikom.

1. Muškarci koji su sigurni u sebe emituju mnogo harizme i veruju u svebe. Oni kada ulaze u prostoriju donose mnogo energije koja drugima signalizira da su oni stigli. Ne ponašaju s kao osvajači nego kao poznavaoci situacija i osoba koji se nalaze u prostoriji. 


2. Uvek je zaštitnički nastrojen, ali takvo ponašanje ne guši, nego je potpuno prirodno i ljudi se u njegovom društvu osećaju sigurno. Ne pribegava ogovranju, nema kratak fitilj i u svemu traži pozitivnu stranu. 

 

3. Ne fokusira se na svoje mane i ne kuka previše. Ne igra ulogu žrtve niti ide na tu kartu. On se hrabrno nosi sa svim stvarima. 

4. Dobro se oseća u svojoj koži. Ne izgleda kao fitnes model ili osobe sa Instagrama, ali shvata koliko je bitno imati fizičku aktivnost. To je i prilika da upozna nove prijatelje. 

 

5. Emituje pozitivnu energiju tako da su slabo depresivni te se njihovi osmesi prenose na vas kao i ljubav koju imaju da vam pruže. 

 

 

makonda-tracker