obratite pažnju!

Ako ne budete vukli pametne poteze, razočaraćete se: 5 razloga zašto je bolje biti singl nego u toksičnoj vezi

0

Ljudi uživaju u emotivnim odnosima i često se osećaju loše kada primete da toga nema, pa se osećaju tužno i usamljeno. Takođe i oni koji su u lošim vezama mogu se osećati nezadovoljno jer će se kriviti zbog situacije u kojoj su se našli i da ih period samoće dodatno stresira jer se nisu navikli na takve situacije.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Često subjektivni osećaj samoće može da utiče na to da ne razmišljamo kada ulazimo u veze. Međutim, nekada je bolje biti sam nego biti sa partnerom koji nam ne pruža dovoljno pažnje, ljubavi i emocija:

 

1. Vredna je čekanja osoba koja će prihvatiti vaše nedostatke. Trunka pozitivnih stvari je dovoljna da vas neko privuče, ali se često odnosi završavaju kada partneri ne mogu da prhvate mane koje imaju. Zato će vam prijati osoba koja to ume. 

 

 

2. Može se desiti da trezvenije upoznate osobu, tj. da prepoznate hemiju između vas, pošto ćete biti sposobni da mirnije i stabilnije glave birate osobe koje će biti sposobne da sa vama razmenjuje svoju energiju. 

 

3. Biti u vezi ne znači da predstavlja nešto najsjajnije što može da vam se desi, odnosno šta očekujete. Individualisti najčešće imaju problem da svoje potrebe prilagode drugoj osobi. Neće imati mnogo živaca da saslušaju i razumeju druge, ali to ne mora uvek biti slučaj. Individualisti su veoma stabilne osobe. 

 

4. Isplati se čekati jer mnoge veze koje nastanu u starijoj dobi kvalitetnije su od onih koje započnemo veoma mladi, jer što smo stariji više imamo razumevanja za tuđe nesavršenosti. 

 

 

 

 

makonda-tracker