povežite se

Ako imate probleme u krevetu, nešto ne radite dobro: 7 saveta koji će vam poboljšati seksualni život

0

Neke situacije u nekom trenutku prestaće da vam prijaju, te će se javiti zabrinutost zbog takvog odnosa. Međutim, postoje stvari koje možete ispraviti i poboljšati vaš život. 

foto: Shutterstock/AimPix
foto: Shutterstock/AimPix

 

  • Zavolite i prihvatite sebe u krevetu

 

Mi smo bića koja su seksalna, koje ta energija pokreće, te tako je neophodno da se potpuno prepustimo svojim strastima i istraživanju. Tako da su neka istraživanja pokazala da su se neki ljudi osećali slobodnije i sigurnije kada su se potpuno povezali sa svojim "erotskim" i onda su bili sigurniji u svom krevetu.

 

  • Slušajte svoje osećaje

 

Prepustite se seksualnih fantazijama potpuno! Menjajte položaje tokom seksa, dopustite osobi sa kojom vodite ljubav da vas dodiruje po raznim delovima tela. Otvorite se da istražujete i slušajte svoje osćaje. Prepustite im se i uživajte u njima!

 

  • Imajte strpljenja

 

Nemojte žuriti u seksu, prepustite se potpuno i uživajte u svakom minutu, u svakom uzbuđenju, u svakom trenutku koji se događa. Mnogo je bitno da nige ne žurite, jer ćete jače osećati sve. 

 

  • Povežite se sa partnerom

 

Da bi seks bio uspešan najbolje je da osetite svaki pogled vašeg partnera, da čujete lepo svaki uzdah, da pratite kako diše i tako ćete povećati svoje uzbuđenje. 

 

  • Budite iskreni

 

Jako je bitno da sa svojim partnero ili partnerkom razgovarate o svim stvarima, što uključuje i osećanja, kada se osećate dobro, kada se loše osećate priznajte to, kada vam je nešto dobro u krevetu budite iskreni, jer ćete se tako povezati sa partnerom. Predlažite nova mesta za vođenje ljubavi, predlažite nove poze izazove i sl, jer ćete se tako opustiti. 

 

  • Otvorite se za užitke

 

Samo ako budete osćali užitak možete život shvatiti na jasniji način. Vaše preferencije i izbori će biti jasniji, trezvenije ćete donositi neke odluke i moći ćete da se prepustite nekim novim stvarima jer ćete imati jasno razgraničene izbore koji vam služe. 

 

  • Negujte svoj način razmišljanja

 

Seks je stvar koja izaziva mnogo emocija, koje se u isto vreme prepliću te tako ih moramo razumeti i prepustiti im se. Tako moramo biti otvoreni i za emocije drugih ljudi. Tako da su uravnotežene misli ključ do dobrog seksa.

 

makonda-tracker