Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 3. do 10. februara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 3. do 10. februara
foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Sasvim je moguće da će jedan flert koji vas je dugo mučio, ponovo postati aktuelan. Ovo je ispit vaše zrelosti i izdržljivosti. Ukoliko imate rešenje za takvu situaciju, prepustite se svojim porivima. Ali, ako ne vidite rešenje, uzdržite se od bilo kakve reakcije.

Posao: Promena na poslu iziskuje više kretanja i rad na nekoliko lokacija, a to donosi novi priliv finansija. Očekivana zarada stiže u pravom trenutku, ali neće biti potrošena nego će postati ušteđevina.

Zdravlje: Kontrolišite apetit.

 

JARAC

Ljubav: Zadovoljniji ste nego u prethodnih nekoliko nedelja i to se odmah reflektuje na odnos sa partnerom. Potrebni su vam stalni dokazi ljubavi kako biste otklonili nedoumicu da li ste napravili odgovarajući izbor.

Posao: Sada ste oprezni sa finansijama, jer ste u proteklom periodu potrošili previše novca. Srećom, jedan honorarni posao može vam doneti zaradu i tako popraviti trenutni budžet.

Zdravlje: Otežano izbacivanje tečnosti iz organizma.

 

Gospoda Ljubav & Seksualnost, tokom čitave 2017. godine: Koji će horoskopski znak uspeti da ostvari svoje SKRIVENE želje?

 

VODOLIJA

Ljubav: Iako vam nije problem da se na drugim poljima prilagodite trenutnim okolnostima, u ljubavnom životu često ne umete lako da se snađete. Manje se bavite analizom i prepustite se urođenom instinktu za rešavanje problema.

Posao: Primećujete da vas kolege sve češće pitaju za mišljenje i savet, i to vam godi. Ipak, nemojte dozvoliti da vas ta situacija zanese i pažljivo birajte osobe kojima ćete reći svoje mišljenje. Vaši saveti zlata vrede i ne zaslužuju ih baš svi.

Zdravlje: Desno koleno trpi veliko opterećenje.

 

 

RIBE

Ljubav: Iako su vam emocije glavna životna inspiracija, ponekad ste apsolutno nespremni za intenzitet onoga što osetite u trenutku. Ovo je nedelja u kojoj se opet možete nadati baš takvom izlivu osećanja, ne dozvolite da vas to parališe.

Posao: Svi oko vas stiču utisak da su vam poslovne obaveze u drugom planu. Jasno je da otaljavate stvari na dnevnom nivou i niste motivisani da pravite bilo kakve planove. Osvestite se, organizujte i krenite u akciju pre proleća.

Zdravlje: Imunitet vam je u ozbiljnom padu.

makonda-tracker