Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 3. do 10. februara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 3. do 10. februara
foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Niste dovoljno posvećeni svom ljubavnom životu. Namerno zanemarujete partnera jer time pokazujete dominaciju koja postoji u odnosu. Aspekti Venere donose uživanje na skrovitim mestima i trenutke za pamćenje.

Posao: Možete biti zadovoljni poslovnim aspektom života i zaradom. Nepovoljna kretanja Neptuna ukazuju na to da ćete otkriti greške i laži u neposrednoj okolini. Burna reakcija očekivana je s vaše strane, ali i oni koji su krivci za nastale probleme identično će reagovati.

Zdravlje: Nagli skok pritiska.

 

DEVICA

Ljubav: Iznenada ćete upoznati osobu koja oduševljava sve oko sebe, pa i vas. Ovo je izuzetna prilika za sve one koji žele novu romansu. Strast i ljubav konačno su u vašem životu i donose više od onoga što ste želeli.

Posao: Odgovara vam povratak starih obrazaca u poslovanju, ali to ne donosi napredak. Umete da se prilagodite promenama, čak i kada su nepovoljne. Mudro ćutite i podnosite tuđe hirove, jer znate da trenutno nemate izbora.

Zdravlje: Mučnina nakon obroka.

 

Ljubav i priželjkivanje od presudne su važnosti: Ovako način na koji smo začeti određuje SUDBINU
 

VAGA

Ljubav: Poslovni i ljubavni život ukrštaju se nudeći zabavu i flert sa kratkim rokom trajanja. Želja da iskoristite šansu postoji, ali i bojazan kako će se to reflektovati na radne odnose. Uspeh je verovatan, ali reč je o prolaznoj avanturi.

Posao: Uvučeni ste u odnose u kakvima nikada ranije niste bili i prinuđeni ste da se ponašate na vama neprimeren način. Posao obavljate sa izuzetno mnogo pažnje jer je moguć problem sa zakonom. Dva puta proverite sve što uradite.

Zdravlje: Bolovi u leđima zbog preopterećenosti.

 

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Iako znate da vas voljena osoba neizmerno voli, spremni ste da napravite ljubomorne scene. Potpuno se menjati pri pomisli da neko drugi može zainteresovati vašeg partnera. Posle jedne burne reakcije, osećaćete se postiđeno i posramljeno.

Posao: Pogrešne procene koje ste doneli, sada dolaze na naplatu. Precenili ste svoje mogućnosti i izgubili značajan posao. Odgovornost za to isključivo je vaša. Moraćete realnije da pristupate sopstvenim kapacitetima.

Zdravlje: Urološki problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker