Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 20. do 27. januara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 20. do 27. januara
foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav: Ishitrena reakcija samo je način za pokazivanje posesivnosti. Volite da ste sigurni u svoj izbor, ali ipak vam se čini da partner nije samo vaš. Savladajte svoj temperament i privremeni osećaj nesigurnosti.

Posao: Okončaćete nezavršene obaveze i naći ćete način za proširenje poslovnog okvira. Imate ideju o povećanju zarade i tražite načina da to i ostvarite. Konsultacije s kolegama preko su potrebne.

Zdravlje: Problemi sa glavoboljom.

 

JARAC

Ljubav: Partner očekuje više nego što trenutno možete da pružite i to vas nervira. Kontrolišite svoje reakcije i nemojte od minornog nesporazuma u komunikaciji praviti veliki problem u vezi. Izdržite, bolji period je na vidiku.

Posao: Trpite i podnosite probleme na poslu već duže vremena jer znate da nemate drugi izbor. Vladate svojim ponašanjem i distancirali ste se od drugih na neki način. Uskoro vas očekuju lepe vesti od nadređenih osoba.

Zdravlje: Apatija.

 

Mlad Mesec u Vodoliji i pun Mesec u Lavu, sa dodatkom magičnog praha ljubavi: Hoćete li se sastajati ili rastajati?

 

VODOLIJA

Ljubav: Flertujete sa svima, ali ne želite da se upustite u ozbiljnije razgovore. Ponašate se površno i nedovoljno zainteresovano. Osoba koja vas jedino ozbiljno interesuje obratiće pažnju na vas, a to je početak jedne lepe veze.

Posao: Tri važna sastanka od velikog su značaja za vašu karijeru u ovom periodu. Prikažite se u najsjajnijem svetlu i sve će krenuti uzlaznom putanjom. Mlađa osoba daće vam podršku i pomoć u napredovanju.

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

RIBE

Ljubav: Odgovara vam promenljiv odnos. Ne volite dosadu i ne želite da vaš ljubavni život uđe u kolotečinu. Pravićete iznenađenja, odlaziti na zanimljiva mesta, ići na jedan značajan događaj i time osvežiti odnos s partnerom.

Posao: Imate utisak da su se svi urotili protiv vas. To nije istina, ali vi verujete samo u ono što osećate. Želite da pobegnete od surove realnosti, ali načini za beg ne postoje. Svega vam je dosta i želite nešto sasvim novo.

Zdravlje: Muči vas glavobolja.

 

 

makonda-tracker