Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 20. do 27. januara

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 20. do 27. januara
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Naporni ste partneru, jer stalno nešto planirate. Uvek želite da idete napred i nikada niste sasvim zadovoljni u vezi. Ne prepuštate ništa slučaju, vi bar umete da uzmete stvar u svoje ruke i željeno sprovedete u delo.

Posao: Imate planove da radite na dva polja da biste mogli da zadovoljite sve svoje apetite. Očekujete ostvarenje planova i ciljeva u privatnom poslu. Redovne obaveze obavljate s lakoćom i spremni ste da učite nešto novo.

Zdravlje: Primetan je nedostatak volje.

 

BIK

Ljubav: Potpuno ste ravnodušni prema suprotnom polu, nekako ste sami sebi dovoljni i ne želite ništa po svaku cenu. Više vam odgovara da ste svoji, a s drugima samo onoliko koliko vam prija.

Posao: Ulenjili ste se toliko da to svi primećuju. Otaljavate dnevne obaveze i vrlo površno obavljate zaduženja. Zanima vas jedino novac i ništa drugo. Posvetite se ozbiljnije redovnim poslovnim zadacima ukoliko želite da zaradite.

Zdravlje: Preterujete s količinom hrane.

 

Na vidiku je miran vikend o kome odavno maštamo: Zvezde će vas iznenaditi slatkim LJUBAVNIM preokretom posle OVIH dana briga i nemira
 

BLIZANCI

Ljubav: Umereno dobri odnosi udvoje sasvim vam prijaju. Ne želite ništa što bi poremetilo miran i skladan odnos. Moguće je da vas jedna nova situacija potpuno iznenadi. Reagujte primereno i mirno na putu do ljubavnog uspeha.

Posao: Više pričate nego što radite. Obavljate dva posla istovremeno, ali ne na zadovoljavajući način. Nervozni ste, pa to prenosite i na poslovnu sferu. Opredelite se samo za jednu vrstu posla da ne bi bilo grešaka.

Zdravlje: Vratni pršljenovi zadaju vam poteškoće.

 

RAK

Ljubav: Vaša mirna luka može uskoro biti razdrmana neočekivanom burom. Vodite računa da vam reči budu u skladu s delima ukoliko želite da izbegnete neprijatnu situaciju. Slobodni Rakovi trebalo bi više da izlaze.

Posao: Radite sa izuzetnom predanošću i to vas veoma umara. Nemate dovoljno snage i osećate neku vrstu zasićenja. Na poslu preovlađuje rutina, a ni zarada se neće povećavati u skorije vreme. Bolje vreme za posao tek predstoji.

Zdravlje: Sinusi vam već dugo prave problem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV

Ljubav: Volite da sedite na dve stolice kad god je to moguće. Zavodite svojom pojavom gde god se pojavite. Nove osobe u vašem životu donose radost i rasterećenje, ali i potpunu nebrigu o postojećem partneru.

Posao: Očekujete da će svi vaši saradnici prihvatiti s dobrodošlicom novine koje predlažete. Većina ne voli nove načine rada iako bi sve bilo bolje nego što je trenutno. Očekujte raspravu koja preti da se pretvori u verbalni sukob.

Zdravlje: Zadovoljavajuće.

 

DEVICA

Ljubav: Iscrpljuje vas odnos toplo-hladno i ne znate na čemu ste. Povremeno želite da odustanete od svega, a onda biste ponovo da zadržite voljenu osobu. Ne znate šta hoćete, a ni partner ne zna kako da vam priđe i da vas voli.

Posao: Izuzetno povoljan period za završetak dogovora i sklapanje novih poslova. Predstoji vam uspešna nedelja, sa ostvarenjima koja mogu da vam pomognu da napredujete u poslu. Jedna važna osoba pozvaće vas na sastanak.

Zdravlje: Bolovi u kolenima izazvani su hladnim vremenom.

 

Astrološka prognoza koju ste dugo čekali: Ljubavne klopke, sudbinski susreti... pravi rolekoster od dešavanja!
 

VAGA

Ljubav: Gde god da krenete vidite samo svog partnera i nikoga drugog. Posebno vam prija opuštenost i ležernost koju ste odavno priželjkivali i konačno ste je dobili. Drugim očima gledate partnera i vaš odnos i zato ste veoma zadovoljni.

Posao: Timski poslovi donose uspeh, kao i oni vezani za umetnost i obrazovanje. Predstavićete se u najboljem svetlu i otvoriti sebi vrata uspeha sa novim osobama. Hvalospev o vama posebno će vam goditi.

Zdravlje: Preosetljivost na temperaturne promene.

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Usamljeni ste i ne želite da delite neraspoloženje s drugom osobom. Povlačite se u sebe i zatvarate svoje srce jer jedino tako možete da pregurate ovaj period. Ipak, ne zapostavljajte partnera predugo.

Posao: Sve češće preuzimate odgovornost umesto drugih, ali to je pogubno za vas. Odustanite od toga, jer ne morate vi baš sve da kontrolišete. Postoji šansa da potpišete nešto pogrešno, pa da snosite posledice za učinjeno.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav: Ishitrena reakcija samo je način za pokazivanje posesivnosti. Volite da ste sigurni u svoj izbor, ali ipak vam se čini da partner nije samo vaš. Savladajte svoj temperament i privremeni osećaj nesigurnosti.

Posao: Okončaćete nezavršene obaveze i naći ćete način za proširenje poslovnog okvira. Imate ideju o povećanju zarade i tražite načina da to i ostvarite. Konsultacije s kolegama preko su potrebne.

Zdravlje: Problemi sa glavoboljom.

 

JARAC

Ljubav: Partner očekuje više nego što trenutno možete da pružite i to vas nervira. Kontrolišite svoje reakcije i nemojte od minornog nesporazuma u komunikaciji praviti veliki problem u vezi. Izdržite, bolji period je na vidiku.

Posao: Trpite i podnosite probleme na poslu već duže vremena jer znate da nemate drugi izbor. Vladate svojim ponašanjem i distancirali ste se od drugih na neki način. Uskoro vas očekuju lepe vesti od nadređenih osoba.

Zdravlje: Apatija.

 

Mlad Mesec u Vodoliji i pun Mesec u Lavu, sa dodatkom magičnog praha ljubavi: Hoćete li se sastajati ili rastajati?

 

VODOLIJA

Ljubav: Flertujete sa svima, ali ne želite da se upustite u ozbiljnije razgovore. Ponašate se površno i nedovoljno zainteresovano. Osoba koja vas jedino ozbiljno interesuje obratiće pažnju na vas, a to je početak jedne lepe veze.

Posao: Tri važna sastanka od velikog su značaja za vašu karijeru u ovom periodu. Prikažite se u najsjajnijem svetlu i sve će krenuti uzlaznom putanjom. Mlađa osoba daće vam podršku i pomoć u napredovanju.

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

RIBE

Ljubav: Odgovara vam promenljiv odnos. Ne volite dosadu i ne želite da vaš ljubavni život uđe u kolotečinu. Pravićete iznenađenja, odlaziti na zanimljiva mesta, ići na jedan značajan događaj i time osvežiti odnos s partnerom.

Posao: Imate utisak da su se svi urotili protiv vas. To nije istina, ali vi verujete samo u ono što osećate. Želite da pobegnete od surove realnosti, ali načini za beg ne postoje. Svega vam je dosta i želite nešto sasvim novo.

Zdravlje: Muči vas glavobolja.

 

 

makonda-tracker