Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 9. do 16. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 9. do 16. decembra
foto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav: Nesigurni ste u sebe i to je više nego očigledno. Osoba koju volite želi da vas obraduje i iznenadi, a vama će svakako prijati poklon koji ćete dobiti. To će vam vratiti sigurnost i samopouzdanje.

Posao: Predlažete nove poslovne ideje i drugačija rešenja za nastale probleme. Saradnici spremno prihvataju vaše predloge, jer su oni jedino ostvarivi u novonastaloj situaciji. Očekuje vas nagrada za zalaganje i konstruktivan pristup poslu.

Zdravlje: Ne prija vam hladno vreme i to se odražava na vaše raspoloženje.

 

 

JARAC

 

Ljubav: Previše ste zahtevni i naporni. Aspekti Venere ukazuju na to da u ovom periodu preterano vodite računa samo o sebi. Drugi vas zanimaju samo ukoliko od njih imate neku korist. Pod hitno morate da promenite ponašanje.

Posao: Ne uspevate da se skoncentrišete na posao jer ste potpuno bezvoljni. Otaljavate ono što radite i pravite grešku za greškom. Neophodno je da se ozbiljnije posvetite svojim obavezama.

Zdravlje: Preosetljivost glasnih žica.

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Ponašanje partnera ničim ne možete da opravdate. Pokušavate da shvatite šta namerava da uradi, ali ne uspevate u tome ma koliko se trudili. Izuzetno vas iritiraju takvi postupci i ozbiljno razmišljate o budućnosti vaše veze.

Posao: Pokažite svoju harizmu i ubedljivost na sastancima sa nadređenima. Moglo bi se desiti da budete unapređeni i finansijski nagrađeni. Ne odustajte od pokazivanja svojih kvaliteta i vrednosti jer za mnoge stvari u životu treba vremena.

Zdravlje: Moguće su vrtoglavice.

 

Kakva vas sudbina očekuje do 12. decembra: Snažne emocije ili tajne ljubavi?

 

RIBE

 

Ljubav: Aktivno tražite novu osobu za sebe i želite da to bude neko iz kruga vaših bliskih prijatelja. Neko od njih upoznaće vas sa starijom osobom koja ima kvalitete vredne vaše pažnje. Izlasci će vas oraspoložiti.

Posao: Ambiciozni ste i svakodnevno se eksponirate. Ne krijete kako želite da ostvarite napredak i da ste sposobni da idete dalje od trenutnog posla. Pažljivo radite i idite korak po korak do uspeha koji je osiguran povoljnom pozicijom Merkura.

Zdravlje: Veoma ste napeti, opustite se malo.

 

 

makonda-tracker