Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 9. do 16. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 9. do 16. decembra
foto: Profimedia

LAV

 

Ljubav: Razmišljate o korenitim promenama u ljubavnom životu. Svesni ste da neke odnose ne možete da promenite, ali ni da tako nastavite dalje. Iako stvari sada izgledaju nerešivo, pozicije ključnih planeta ukazuju na to da bi trebalo dobro promisliti o svemu.

Posao: U narednom periodu trebalo bi sebe da prikažete u najboljem svetlu i da se istaknete na svakom koraku. Utisak koji budete ostavili, uticaće na buduće poslovne aranžmane. S obzirom na to da uvek zablistate u ključnim trenucima, iskoristite svojih pet minuta.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

DEVICA

 

Ljubav: Zbunjeni ste partnerovim ponašanjem i ne možete da nađete objašnjenja za postupke koji ukazuju na nedostatak ljubavi. Zanemarivanje i vrlo slaba komunikacija pokazuju kako bi nešto ključno za vašu vezu tek trebalo da se desi.

Posao: Sopstvenu odgovornost za poslovni neuspeh pokušavate da svalite na druge, ali to vam definitivno ne ide od ruke. Sami ste odgovorni za posledice koje prate nepovoljne odluke. Proverite glasine koje vam donose lošu reputaciju.

Zdravlje: Depresija.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Zauzete Vage mogle bi da upoznaju osobu za flert, a slobodni pripadnici ovog znaka novu osobu za avanturu. Prijaće vam kratki i strasni susreti, ali samo trenutno. Možete se zabavljati i uživati do mile volje, ali ne očekujte da to potraje.

Posao: Kreativnost u poslu i naglašen umetnički dar koji posedujete, može se pokazati kao veliki kvalitet u poslu. Bićete angažovani na više mesta i zbog toga povedite računa da na vreme naplatite ono što ste već uradili.

Zdravlje: Ukočenost zglobova.

 

Upozorenje Venere u Vodoliji: Ovo vam je prilika za ljubav iz snova, ne propustite je!
 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Obećavate partneru ono što ne možete da ispunite. Velika želja, ali i nedostatak mogućnosti ozbiljno vas potresaju. Manjak novca utiče na odnose i u ljubavi, a zahlađenje koje nastane u ovom periodu može potrajati duže nego inače.

Posao: Imate velike ambicije u vezi s novim projektom. Želite da se istaknete po svaku cenu, jer znate da od toga zavisi vaša poslovna reputacija. Energičnost koju pokazujete ostavlja utisak kod osoba koje su vam nadređene.

Zdravlje: Grčevi u mišićima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker