Šta nam Pavel Globa predviđa od 16. do 22. septembra? Neke znake Zodijaka čeka finansijski uspeh, a druge romansa

0

Blizancima se savetuje da budu oprezni sa svim kontaktima i na putovanjima. Poslovna putovanja i posete mestima na kojima je gužva su nepovoljni za njih.

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 16. DO 22. SEPTEMBRA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 16. DO 22. SEPTEMBRA foto: Péter Gudella / Panthermedia / Profimedia

Naredna nedelja septembra će početi sasvim mirno, pružajući nam neke predviđene i produktivne dane. U sredu će Pun Mesec u Ribama uz istovremenu opoziciju Merkura i Saturna stvoriti kontradiktorne trendove – kako u odnosu među ljudima, tako i na nivou događaja.

 

S jedne strane, bićemo otvoreni za emocije, osećamo kreativni potencijal i inspiraciju, ali sa druge strane mogu nastati poteškoće u realizaciji naših planova. Ovo će posebno uticati na jednog predstavnika Zodijaka čija je aktivnost povezana sa umetničkom kulturom, maštom, izumima i stvaranjem svega novog.

 

Rakovi, Škorpije i Ribe pokazuju dobročinstvo, pomoć drugom i steći uvid u uzbudljive teme i situacije. Bik, Devica i Jarac mogu da se suoče sa nerazumevanjem rukovodstva na radnom mestu, blokirajući njihove inicijative i inovacije.

Ovan (21. mart - 20. april)


Ovi će morati da traže istomišljenike da bi ostvarili svoje ciljeve. U profesionalnoj oblasti, takođe, vredi se udružiti sa timom da bismo pokazali dobre rezultate. Finansijski sektor može da se poboljša u drugoj polovini nedelje, a zdravlju treba posvetiti povećanu pažnju tokom celog perioda. Mišićno-skeletni i kardiovaskularni sistem mogu biti ugroženi. Romantična sfera će biti u znaku snažnih strasti i osećanja tokom vikenda, kada će verovatna bilo kakvih neočekivanih akcija od strane partnera biti velika. Roditelji Ovnovi će takođe morati da obrate više pažnje na zdravlje svoje dece.

 

Bik (21. april – 20. maj)


Bik mora da bude oprezan tokom cele nedelje – i u delima i u govoru. Preporučljivo je izbegavati kontakte sa rukovodstvom na radnom mestu, au porodici, u kontaktu sa roditeljima, zadržati neutralnu poziciju. Krajem nedelje možete biti aktivni i pokazati inicijativu - to će bolje uticati na rešavanje ličnih problema. Zdravlje vas može podsetiti na hronične probleme, pa je vredno odvojiti vreme da ih sprečite. Za vikend se mogu planirati posete kozmetičkim salonima, kozmetičarima i frizerima, kao i kupovina odeće i nakita. Bikove finansije će tokom čitavog perioda biti u redu, sa dobrim izgledima za rast.


Blizancima (21. maj – 20. jun)


Blizancima se savetuje da budu oprezni u svim kontaktima i na putovanjima. Poslovna putovanja, putovanja i posete punim mestima su nepovoljni za njih. Neki se mogu suočiti sa plagijatom svojih ideja od strane kolega ili zaposlenih i zbog toga bi trebalo da se svoje ideje podele samo sa menadžmentom. Od petka do nedelje biće prilike za rešavanje novčanih pitanja, a u tom periodu možete započeti nove projekte koji se odnose na osiguranje, investicije, razmenu i finansije. Zdravlje se može pogoršati tokom kvadrata Merkura i Jupitera, ovde su najverovatniji problemi sa gastrointestinalnim traktom.

 

Rak (21. jun - 22. jul)


Nedelja će Rakovima doneti uspehe i neka razočarenja. Uspesi će biti vezani za profesionalne poslove i sportska dostignuća, a razočarenja za postupke najmilijih. Međutim, ovi će uspeti da obnove dobre odnose sa Rakovima krajem nedelje, pokazujući inicijativu i čineći prvi korak ka njima. Romantična sfera će vas oduševiti prijateljskim zajedničkim odmorom ovog vikenda, koji obećava da ćete biti aktivni i doneti mnogo pozitivnih korisnika. Finansijski sektor obećava da će biti stabilan i predvidljiv, a u redovnom periodu mogu da se pojave izgledi za povećanje prihoda

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker