zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 2. do 8. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 2. do 8. septembra.

Šta am donosi nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra?
Šta am donosi nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra?foto: Shutterstock / Mariia Korneeva

STRELAC

Hrana

U periodu ste koji je zahtevan za vas, pa vam je potrebna kaloričnija ishrana. Uzimajte više mesa, jaja, tvrdih sireva, a od povrća će vam najviše prijati i odgovarati zeleno lisnato. Slatkiše zaobilazite.

Ljubav

Pomalo mutna energija može preovladavati u vašim emotivnim relacijama početkom ove sedmice – na kratko možete posumnjati u partnera ili će vam njegovi postupci biti čudni. Šta god da je, biće brzo rešeno – najpre iz razloga što je partnerova i vaša komunikacija dosta dobra u ovom periodu i bilo kakva nedoumica će otići u drugi plan. Sledi vam period koji je dosta korektan i koji može doneti lepu energiju između vas dvoje. Slobodni Strelčevi – lepa sedmica za druženje, za prijatne i opuštene kontakte sa onima koji su vam bliski. Može da se provuče i po koji flertić, dosadno vam svakako neće biti.

Posao

Poslovni i privatni segment će biti u raskoraku. Posao će od vas tražiti posvećenost, odgovornost, bistru i hladnu glavu – ali će vam ono privatno oduzimati dosta energije, vremena, mutiti vam misli i činiti da se povremeno osećate kao da ne znate da li ste pošli ili došli. Samo polako i sve će doći na svoje. Mlad Mesec se u ovoj sedmici dešava baš u polju koje se vezuje za karijeru i poslovni status – ukazujući da ulazite u period sa većim promenama. One će doduše ići sporo, ali ih vredi sačekati.

Zdravlje

Energetski još uvek niste u potpunosti „svoji“.

 

JARAC

Hrana

Manjak vitamina i minerala u ishrani. Ukoliko ne želite da se suočite sa padom imuniteta, pojačajte ishranu citrusima, južnim voćem, mesom. Češće konzumirajte supice, čorbice i variva sa puno povrća.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom neće biti sjajna u ovoj sedmici. Kao da se nećete baš poklapati, kao da ćete se češće razmimoilaziti u mišljenjima, stavovima, temama, predlozima. A može da se dogodi da i okolnosti neće biti na partnerovoj i vašoj strani – pa da ćete imati premalo vremena jedno za drugo. Šta god da je – mir i strpljenje rešavaju sve. Mars će u dužem narednom periodu boraviti u vašem partnerskom polju – što ukazuje na veće promene u partnerstvima. Slobodni Jarčevi – taj isti Mars svakako će doneti inicijativu drugih prema vama, ali bar trenutno – ljubav ostaje u nekom drugom planu.

Posao

Malo je verovatno da ćete biti zadovoljni svojim učinkom tokom ove sedmice. Sve ono što je vama važno i u šta ulažete najviše truda ići će ili sporije nego što ste očekivali ili ćete se suočiti sa preprekama – bilo od strane ljudi, bilo od strane okolnosti. Ostvarenje vaših planova hoće doći na dnevni red, ali ne još – o tome možemo ozbiljnije da pričamo u drugoj polovini ovog meseca. Češće ćete u ovoj sedmici biti u kontaktu sa saradnicima koji su suviše pipavi, usporeni, koji vam donose distrakcije.

Zdravlje

Niste u sjajnoj energiji, odmarajte više. Takođe – dosta osetljiv respiratorni i stomačni deo.

 

 

VODOLIJA

Hrana

Potrebne su vam promene u ishrani i više obraćanja pažnje na ovaj segment. Trudite se da jedete zdravo, umereno – više jedite kuvanu hranu, variva, supe, čorbe, ali I povrće I zeleniš.

Ljubav

Dosta mirna, povremeno čak i statična sedmica u vašim emotivnim relacijama. I partner i vi ste u velikoj meri posvećeni poslovnom, a pogotovo finansijskom segmentu – oboje brinete neke svoje brige i trudite se da izađete na kraj sa njima. Ni jedno ni drugo se ne osećate fenomenalno, ali vaš odnos neće trpeti zbog toga – jednostavno, samo ćete se malo utišati i zajedničko vreme provoditi u jednoj usporenijoj energiji. Dani vikenda vas mogu malo dići i pokrenuti. Slobodne Vodolije – čak i ako se emotivno ne dešava ništa naročito – vi se osećate prilično dobro jer ste svoju energiju usmerili na druženje i uživanje.

Posao

Nemojte se nervirati oko finansija – ako se pojavljuju neki neplanirani troškovi ili obaveze/računi koje ste zaboravili – rešićete ih do kraja sedmice i isplivati na površinu. Finansijski prilivi će biti taman dovoljni da sve pokriju. Što se poslovnog dela tiče – ok je situacija. Radno vreme vam je prilično ispunjeno, doduše postoje tu neke odgovornije, zahtevnije ili teže obaveze ili projekti – ali ništa neće ostati nezavršeno i nerešeno. Komunikacija sa saradnicima je dosta korektna i stabilna i nećete imati probleme sa njima.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu. Osetljivost stomačnog dela, ali i respiratornog sistema.

 

RIBE

Hrana

Svesni ste toga da vaši apetiti zavise od toga kako se osećate. Da ste skloni da „gušite“ i zatrpavate hranom emocije, bile one pozitivne ili negativne. Niste u mirnom periodu pa je moguće da će apetiti biti vrlo promenljivi.

Ljubav

I partner i vi ste prikazani kao okrenuti sebi i svojim prioritetima tokom ovog perioda. To ne znači da ste okrenuli leđa jedno drugom, ali znači da je zajedničkog vremena malo, a i kada ga ima – kao da ne uspevate da ga iskoristite na pravi način. Oboje delujete poluuspavano, nemotivisano, istrošeno. Doduše, mora se priznati da se neki parovi jesu debelo emotivno udaljili i da više čak i ne pokušavaju da to poprave. Kao da su digli ruke od pokušaja da nešto promene na bolje. Slobodne Ribe – Mars ulazi u vaše polje ljubavi od sredine ove sedmice. Ne još uvek, ali vaš emotivni život će krenuti uzlaznom linijom.

Posao

Ljudi preko puta vas će biti sitničavi, kritizerski raspoloženi, neće biti spremni da vas čuju jer će čuti samo sebe. Može da se pronađe kompromis, rešenje i dogovor, ali ćete tu vi morati malo da popustite i prilagodite se. Mlad Mesec u poslovno-partnerskom polju ukazuje na promene u poslovnoj sferi i poboljšanje situacije, ali te promene će zaživljavati sporo. Moraćete da naučite da budete strpljivi. Ukoliko ste privatnik – očekujte porast obaveza i dosta solidnu naplatu poslova.

Zdravlje

Umor.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker