astro prognoze

Na koga će najviše i najgore uticati? Retrogradni Uran će nas dobro protresti od 1. septembra do 30. januara 2025.

0

Uran će se kretati retrogradno do januara iduće godine i spremite se da preispitate sve ono što ste znali i što ste postigli do sad!

Šta nam donosi retrogradni Uran sve do januara 2025?
Šta nam donosi retrogradni Uran sve do januara 2025?foto: Alla Simacheva/Shutterstock

Tranzit Urana kroz znak Bika mogao bi da donese promene mnogima od nas u finansijskoj sferi života, kao i u sopstvenoj proceni sebe.

 

Planeta se kreće kroz ovo sazvežđe od 2018. godine, uveliko proširujući naše razumevanje zarade i potrošnje, ishrane i odnosa sa ličnom energijom. Tokom retro faze, one inovacije koje ste uveli u svoj život 2024. godine počeće ponovo da se sagledavaju iz novog ugla – spremite se da preispitate ono do čega ste došli u smislu prihoda, rashoda i investicija.

 

Na koga će retrogradni Uran najviše uticati?

 

Pošto će tranzit planete biti u zemaljskom znaku Bika, na predstavnike ovog znaka će uticati – moraće da preispitaju nešto o sebi, svojoj karijeri i samoizražavanju. Retrogradni Uran će staviti naglasak na stvari koje ste možda prevideli.

 

Ključni datumi za vas će biti mlad mesec u Škorpiji 1. novembra i pun mesec u Biku 18. novembra — u prvom planu biće pitanja odnosa sa ljudima i vašeg razumevanja sebe u partnerstvu sa drugima. Uradićete nešto što može šokirati čak i vas, ali upravo ovaj čin će vam doneti ličnu nadogradnju. Držeći se starog i pokušavajući da ostavite sve kako jeste, možete propasti.

 

Tradicionalno, za Lava, tranzit Urana može doneti potres u pitanjima karijere, moraćete da se prilagodite novoj realnosti i, eventualno, nestandardnim ciljevima i zahtevima vašeg menadžmenta. Za Lavove koji rade za sebe, Uran donosi dar slave i popularnosti, posebno u vreme punog meseca u Biku 18. novembra.

 

Pun mesec i retrogradni Uran Lavu će doneti dar slave i popularnosti u novembru
Pun mesec i retrogradni Uran Lavu će doneti dar slave i popularnosti u novembrufoto: Alla Simacheva/Shutterstock

Vodolije će morati da preispitaju svoj položaj u porodici. Moguće je da će u novembru biti teško održati balans između porodice i karijere, ali položaj Urana u kućnom sektoru ukazuje na važnost rodbine i vaše porodične osnove.

 

Ko može očekivati veliki finansijski poklon od Urana?

 

Pošto će retrogradni tranzit Urana biti u znaku novca, za mnoge će takav položaj planete pustiti korene u pitanjima zarade, zahvaljujući internetu, usmenoj prodaji i nekim zajednicama. Uran će Ovnovima doneti iznenadne i velike prihode, verovatnu popularnost u njihovom krugu i povećan autoritet Devicama

 

Retrogradni Uran vam može doneti i finansijske poklone
Retrogradni Uran vam može doneti i finansijske poklonefoto: Shift Drive/Shutterstock

Za Jarčeve Uran priprema poklone u vidu prihoda kroz lični posao, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker