astro prognoza

Najtačniji dnevni horoskop za 2. septembar: Kome će prijateljstvo prerasti u ljubav, a koga očekuju poslovni uspesi?

0

Najtačniji dnevni horoskop za 2. septembar

Najtačniji dnevni horoskop za 2. septembar
Najtačniji dnevni horoskop za 2. septembarfoto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

Ovan (21. mart - 19. april):

 

Danas vam donosi energiju i motivaciju da se suočite sa izazovima na poslu. Ipak, pazite da ne preterate sa samouverenošću jer biste mogli naići na otpor kolega. U ljubavi, budite strpljivi i nežni prema partneru, jer će iskren razgovor doneti razumevanje i bliskost.

 

Bik (20. april - 20. maj):

 

Vaša praktičnost i organizacioni talenat danas dolaze do izražaja. Idealno je vreme za rešavanje finansijskih pitanja ili planiranje budućih ulaganja. Na ljubavnom planu, posvetite više vremena osobi koju volite – male pažnje će učiniti čuda za vaš odnos.

 

Blizanci (21. maj - 20. jun):

 

Komunikacija je danas ključ uspeha. Bilo da je reč o poslovnim pregovorima ili razgovoru sa prijateljima, vaša sposobnost da se jasno izrazite biće na vrhuncu. U ljubavi, moguća je neočekivana poruka od nekoga iz prošlosti koja će vas iznenaditi.

 

Rak (21. jun - 22. jul):

 

Emocije su vam danas pojačane, pa ćete se možda osećati ranjivo. Posvetite se sebi i svom unutrašnjem svetu – meditacija ili tiha šetnja pomoći će vam da se opustite. U ljubavi, ne dopustite da prošlost utiče na sadašnji odnos, fokusirajte se na sadašnjost.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker